Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

Η Αγγελική Πετροπετσιώτη στην Performance Nostalgia στο Λονδίνο

  • Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 02:10
  • 1'

Mια εξαιρετική βραδιά δραματοποιημένης ποίησης στο Λονδίνο και στην Andipa Gallery θα παρουσιάσει η Υδραία Ηθοποιός Αγγελική Πετροπετσιώτη στις 6 Ιουλίου. Πρόκειται για την performance "Nostalgia" με ελληνική ποίηση μεταφρασμένη στα αγγλικά, «παντρεμένη» με την παραδοσιακή μουσική και το τραγούδι, με θέμα την μετανάστευση των Ελλήνων. Το κατά πόσο δηλαδή όσοι φεύγουν, κόβουν τους δεσμούς τους, τους ομφάλιους λώρους με την Ελλάδα και τι παίρνουν μαζί τους αλλά και πόσα πισωγυρίσματα κάνουν πριν την τελική φυγή. Πόσο τους πληγώνει η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα; Τι αφήνουν πίσω;

petropetsioti
Η Αγγελική Πετροπετσιώτη η οποία έχει την ιδέα, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της συγκεκριμένης performance στην οποία προσκαλεί η Ionian Society, σαν «οικοδέσποινα» της βραδιάς και σαν ευγενικό καλωσόρισμα θα προσφέρει Μαστίχα λικέρ και λουκουμάκια.
Αναμφίβολα στην εξαίσια αυτή βραδιά η ποίηση θα γεμίσει όμορφα τον χώρο, οι ηθοποιοί θα μαγέψουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και το ελληνικό στοιχείο θα κυριεύσει για λίγο το κοινό του Λονδίνου, μεταφέροντας «άνθη» πολιτισμού και «άρωμα» ουσίας. Την αφίσα της performance έχει επιμεληθεί ο Παναγιώτης Ράππας.

nostalgia