Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία η 14η Μουσική Φιλανθρωπική εκδήλωση κλασικής μουσικής

  • Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 22:53
  • 1'

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 14η Φιλανθρωπική Εκδήλωση Κλασικής Μουσικής στο προαύλιο του Ι. Καθεδρικού Ναού Ύδρας όπου το πολυπληθές κοινό απόλαυσε τον εξαιρετικό Ιάπωνα βιολονίστα Narita Tatsuki και μέλη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Την εκδήλωση διοργανώνει εδώ και 14 χρόνια με πολλή αγάπη ο Αλέξανδρος και η Τζένη Σοφιανού, Ιδιοκτήτες του Ξενοδοχείου ΛΗΤΩ.

Ο Ιάπωνας και η Κρατική Ορχήστρα ερμήνευσαν Μπραμς (Ουγγρικούς χορούς αρ. 5), Ντβόρζακ (Σλαβικούς χορούς opus 46, αρ. 8) και Μπετόβεν (κοντσέρτο για βιολί σε ρε μείζονα).

Η Φιλανθρωπική εκδήλωση ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις «Θεομητορικά 2023» του Ι. Καθεδρικού Ναού και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Κωστή Σοφιανού.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. ΕΦΡΑΙΜ, Πρόεδρος του Κουλούρειου, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο του Νοσοκομείου και ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ, τους Ιατρούς, τους χορηγούς, τους ευεργέτες και τους συνεργάτες, ο Πρωτοσύγκελλος Πανοσ. Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός, η Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα Γιασουνόρι Νακαγιάμα με την σύζυγό του, ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας Κώστας Αναστόπουλος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος, δημοτικός Σύμβουλος Μανώλης Καραμήτσος, ο Διοικητής της ΑΕΝ, Ευάγγελος Δανόπουλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, Δημήτρης Γιαννακάκος, η Λιμενάρχης Μαρία Σπηλιοπούλου, ο πρ. Υπουργός Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Ιατρός Παναγιώτης Μανίκης και πολλοί άλλοι.
Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.
Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες και την ενημέρωση τον πρώην Δήμαρχο Ύδρας Κώστα Αναστόπουλο.