Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Συνεδριάζει την Παρασκευή 12 Ιουλίου το δημοτικό συμβούλιο της Ύδρας - Τα θέματα που θα συζητηθούν

  • Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 19:01
  • 1'

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Μαυρομάτη καλεί τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ύδρας, σε τακτική συνεδρίαση δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2021 όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 6 του Ν.5056/2023, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.


Θα τεθούν προς συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα:


1. Έγκριση απολογισμού του Δήμου Ύδρας έτους 2017.

2. Έγκριση απολογισμού του Δήμου Ύδρας έτους 2018.

3. Έγκριση αμοιβής δικηγόρου.

4. Τροποποίηση κανονισμού παραχώρησης, διαχείρισης και λειτουργίας Δημοτικών χώρων πολιτιστικού – επιστημονικού ενδιαφέροντος.

5. Αντικατάσταση τακτικού και αναπληρωματικού μέλους στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης του έργου «Διαρρύθμιση και Ανακαίνιση Διατηρητέου Κτιρίου και αλλαγή χρήσης από Σχολικό Κτίριο σε Βρεφονηπιακό Σταθμό».

6. Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης του έργου «Επισκευή και αποκατάσταση σχολικών κτιρίων και αύλειου χώρου Νηπιαγωγείου – 2ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Ύδρας».

7. Άσκηση αρμοδιοτήτων των καταργούμενων Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ύδρας.

8. Έγκριση τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ύδρας.

9. Έγκριση αιτήματος παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του αναδόχου του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΤΕΝΝΙΣ) ΔΗΜΟΥ ΥΔΡΑΣ».

10. Έγκριση αιτήματος παράτασης της συνολικής προθεσμίας των εργασιών του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ – 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΔΡΑΣ».