Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιοι ήταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της Ύδρας στις εκλογές του 2014

  • Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 18:49
  • 1'

Βρισκόμαστε ένα μήνα και λίγες μέρες πριν τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές που θα γίνουν στις 26 Μαΐου 2019. Ακόμα όμως είμαστε στο στάδιο που κάποιοι δημοτικοί συνδυασμοί δημιουργούνται, άλλοι στελεχώνονται από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ενώ οι επικεφαλής τους εκφράζουν τις θέσεις τους και τοποθετούνται δημόσια.

Επειδή ακόμα δεν γνωρίζουμε με σαφήνεια ποιοι συνδυασμοί θα φτάσουν μέχρι το τέλος, και δεν έχουμε πλήρη ψηφοδέλτια, καθώς μετά το Πάσχα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις δημοτικές εκλογές της Ύδρας του 2014.

Σας προωθούμε στο αφιέρωμα που έκανε η "Φωνή της Ύδρας" πριν τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 με τους τότε επίσημους συνδυασμούς, με συνεντεύξεις των υποψηφίων δημάρχων, με ολοκληρωμένα ψηφοδέλτια και με δηλώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Επιπλέον είχαμε υποψήφιους για τις Περιφερειακές εκλογές και δημοσιεύαμε με γραφήματα τα αποτελέσματα προηγούμενων δημοτικών εκλογών.

Το αφιέρωμα για τις δημοτικές εκλογές του 2014 είχε δημοσιευτεί στην έντυπη έκδοσή μας και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας μας.

Διαβάστε το αφιέρωμα: 

Πολυμέσα