Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Κώστας Αναστόπουλος στην κεντρική ομιλία: "Στα χέρια των πολιτών το μέλλον της Ύδρας"

  • Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 14:02
  • 1'

Πλήθος πολιτών συνέρρευσε στο λιμάνι της Ύδρας την Τετάρτη 22 Μαΐου το βράδυ για να παρακολουθήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Ύδρας Κώστα Αναστόπουλου.

Ο Κώστας Αναστόπουλος επικεφαλής του Συνδυασμού "Νέοι Ορίζοντες για την Ύδρα" στην εκτεταμένη ομιλία του, έδωσε ισχυρό "παρών", αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμά του, εστιάζοντας συγκεκριμένα σε κάθε ζήτημα για την υγεία, την κοινωνία, την παιδεία, την καθημερινότητα, τον πολιτισμό, τα ευρωπαϊκά προγράμματα, το Σαν Τζόρτζι, τις μελλοντικές δράσεις και τους στόχους. Τόνισε ακόμα ό,τι ψηφίζοντας τον συνδυασμό του, η Ύδρα δεν γυρίζει πίσω αλλά ανοίγεται σε Νέους Ορίζοντες. Παρουσίασε δε, τα μέλη του τον συνδυασμού του.

Τέλος απεύθυνε κάλεσμα σε όλες και όλους βασισμένος στη σχέση εμπιστοσύνης που όπως σημείωσε ο ίδιος, σφυρηλατήθηκε όλα τα χρόνια. Μίλησε για αναβάθμιση του νησιού και δήλωσε ότι θα συγκρουστεί με τα συμφέροντα. Ενώ ανέφερε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του κάθε αδύναμου πολίτη. Κλείνοντας τόνισε ότι το μέλλον της Ύδρας είναι στα χέρια των πολιτών.

Φωτογραφίες: Σπήλιος Σπηλιώτης