Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Δήμος Ύδρας: Σύσκεψη για τις κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο)

  • Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 16:02
  • 1'

Tην Παρασκευή 13/9/2019, στο γραφείο Δημάρχου Ύδρας, παρουσία του ίδιου, των Αντιδημάρχων, της Αντιπροέδρου της ΚΕΔΥ καθως και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη που αφορούσε τις κοινωνικές Δομές του Δήμου και συγκεκριμένα το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Όπως επισημαίνει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ύδρας, Μαίρη Κάτσικα: "Ο Δήμος μας στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης: Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Υδρας σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών (ΕΠΕΚΑ), συμβάλλουν ουσιαστικά ώστε να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες των δικαιούχων, παρέχοντάς τους ολοκληρωμένη υποστήριξη.
Το κοινωνικό Παντοπωλείο έχει ανάγκη την συνεργασία όλων μας.Στόχος μεταξυ αλλων είναι και η ενίσχυση της κοινωνικής συνείδησης για τη συμπαράσταση στους ασθενέστερους συμπολίτες μας.
Επιπροσθέτως στη σύσκεψη αυτη αποφασίστηκε η υλοποίηση μιας εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας που ενδεχομένως θα μπορούσαν να προσφέρουν."