Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Μ. Τσακίρης για Σαν Τζόρτζι: Καθολική η συμπαράσταση Υδραίων και φίλων του νησιού προς Δ. Συμβούλιο και Δήμαρχο

  • Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 11:20
  • 1'

Τη θέση του εκφράζει για το θέμα του Σαν Τζόρτζι, με ανοικτή επιστολή του, ο Μανόλης Τσακίρης, δημοτικός σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΔΡΑΣ, τονίζοντας την καθολική συμπαράσταση του Υδραϊκού Λαού και των φίλων της Ύδρας προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο.

Γράφει ο κ. Τσακίρης: 

"Καθολική είναι η συμπαράσταση του Υδραϊκού λαού και των φίλων της Ύδρας προς το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο για το θέμα του Τζώρτζη.

Άψογη ήταν η νομική διαχείριση της υπόθεσης από τους νομικούς συμβούλους του Δήμου, την κυρία Γεωργία Μαραγκού και τον καθηγητή κ. Νικόλαο Χλέπα.

Ευχαριστούμε θερμά τους πολλούς Υδραίους και φίλους της Ύδρας που επικοινώνησαν μαζί μας  τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά, για να δηλώσουν και με αυτόν τον τρόπο την συμπαράστασή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα του Τζώρτζη.

Κάθε άλλη άποψη ηλεκτρονικών δημοσιογράφων, για την δικαστική διαδικασία που αφορά στο θέμα,  δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ήδη, ο δήμος Ύδρας κατέθεσε αγωγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, για να κερδίσει πολύτιμο χρόνο, διεκδικώντας το ποσό των Ευρώ 820.885,22.- που παρανόμως παρακρατήθηκαν.

Στην περίπτωση του Τζώρτζη, η Υδραϊκή κοινωνία και το Δημοτικό Συμβούλιο είναι μια γροθιά. Σε αυτόν τον ενωτικό αγώνα δεν πρέπει να υπάρχουν αντιθέσεις.

Οι ουσιαστικές επιδιώξεις των δημοτικών συμβούλων πρέπει να αποδεικνύονται στην πράξη. Οι διαφωνίες, όπου υπάρχουν, πρέπει να είναι ειλικρινείς, καθαρές και ξάστερες και να μην εκφράζονται με πονηρό τρόπο, όπως το κείμενο που κατέθεσε στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος. Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας!!

Θέλει αρετή και τόλμη το να είναι κανείς ανεξάρτητος και τίμιος αγωνιστής και να αγωνίζεται για το καλό της Ύδρας μας χωρίς παραταξιακές εμμονές."