Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Ευχαριστίες Γ. Κουκουδάκη στους Μαρκαντώνη και Τσακίρη για ξεκάθαρη θέση κατά συκοφαντικών χαρακτηρισμών

  • Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 14:12
  • 1'

Τις δημόσιες ευχαριστίες του εξέφρασε ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης στους δημοτικούς συμβούλους και επικεφαλής της μειοψηφίας, Παναγιώτη Μαρκαντώνη και Μανόλη Τσακίρη σχετικά με την ξεκάθαρη θέση που πήραν κατά των συκοφαντικών χαρακτηρισμών κατά των Υδραίων πολιτών και του Δημάρχου προσωπικά.

Ο Δήμαρχος έχει καλέσει να πάρουν θέση και οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας και κυρίως οι επικεφαλής των άλλων δύο παρατάξεων "Νέοι Ορίζοντες για την Ύδρα" και "ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ".

Σχετικά με την θέση του κ. Μαρκαντώνη δήλωσε ο κ. Κουκουδάκης:

"Ευχαριστώ δημόσια τον Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Παναγιώτη Μαρκαντώνη για την ξεκάθαρη στάση που πήρε και καταδίκασε τους υβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος των Υδραίων από τον εκφωνητή εκπομπής στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά κ. Ιωάννη Κεχαγιόγλου στις 24/04/2020. Έχω καλέσει και τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας να πράξουν το ίδιο."

Για την θέση του κ. Τσακίρη δήλωσε ο Δήμαρχος: 

"Ευχαριστώ και δημόσια τον Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Μανώλη Τσακίρη. Ο κ. Τσακίρης καταδίκασε με ξεκάθαρο τρόπο τους συκοφαντικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος των Υδραίων και του προσώπου μου που διατυπώθηκαν από τον εκφωνητή εκπομπής του δημοτικού ραδιοφώνου του Πειραιά κ. Ιωάννη Κεχαγίογλου στις 24/04/2020. Περιμένω και από τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας να πράξουν αντίστοιχα."