Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023

Πρόταση της παράταξης "Οικολόγοι Ύδρας" να κηρυχθεί Επίτιμος Δημότης ο Σ. Τσιόδρας

  • Κυριακή, 03 Μαΐου 2020 17:33
  • 1'

Επιστολή προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας, Αναστασία Μαυρομάτη απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης "Οικολόγοι Ύδρας", δημοτικός σύμβουλος, Μανόλης Τσακίρης.

Στην επιστολή του παραθέτει πρόταση ώστε να κηρυχθεί επίτιμος Δημότης της Ύδρας ο καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της πρότασης:


oikologoi logoΑρ. Πρωτ.: 206                                                                           Ύδρα, 30 Απριλίου 2020

Προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας

κ. Αναστασία Μαυρομάτη

Θέμα: Πρόταση της Δημοτικής Παράταξης ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΔΡΑΣ

           

ΠΡΟΤΑΣΗ

Να κηρυχθεί επίτιμος Δημότης της ιστορικής Ύδρας ο καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Σωτήρης Τσιόδρας.

Κυρία πρόεδρε,

Παρακαλώ πολύ, να εντάξετε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την πρότασή μας για ανακήρυξη του καθηγητού κ. Σωτήρη Τσιόδρα, σε επίτιμο δημότη του Δήμου μας. Στο πρόσωπό του θα τιμήσουμε την πανελλήνια ιατρική κοινότητα και το μαχόμενο βοηθητικό προσωπικό των νοσοκομείων όλων των βαθμίδων .

ΕΙΣΗΓΗΣΗ

Το σπουδαίο αυτό θέμα αυτό, παρακαλώ να μην μπει προ ημερησίας διατάξεως, αλλά να είναι πρώτο σε επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ύδρας, του ιατροφιλόσοφου, Αντώνη Λιγνού, δημάρχου Ύδρας.

Όσες και όσοι δημότες Ύδρας, αλλά και φίλοι του νησιού, συμφωνούν με την πρόταση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, Μανόλη Τσακίρη, να στείλουν την συναίνεσή τους ηλεκτρονικά στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Αναστασία Μαυρομάτη, (proedrosds.ydras@gmail.com) και προαιρετικά στο προτείνοντα (tsakiris.manolis@gmail.com ).

Συναδελφικά

Μανόλης Τσακίρης                                          

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΔΡΑΣ

για τρίτη θητεία στον Δήμο Ύδρας