Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Γ. Κουκουδάκης: Ζητούμε από όλους να συνεχίσουν να επιδεικνύουν αυξημένη ατομική ευθύνη

  • Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 17:48
  • 1'
Ανακοίνωση έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης σχετικά με το χθεσινό επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορωνοϊού στην Ύδρα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
"Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες της Ύδρας,
Χθες το απόγευμα (18/09/2020) επιβεβαιώθηκε από τον Ε.Ο.Δ.Υ ως θετικό κρούσμα στον ιό Covid-19 αλλοδαπός τουρίστας που έφτασε στην Χώρα μας και στην Ύδρα στις (17/09/2020). Αμέσως κινητοποιήθηκε το υγειονομικό προσωπικό του Νησιού μας. Ο θετικός στον Ιό αλλά ασυμπτωματικός και χωρίς συνοδεία και στενές επαφές επισκέπτης μας βρίσκεται ήδη σε ειδικό χώρο όπου θα παραμείνει για όσο διάστημα προβλέπουν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα.
Η τήρηση των περιοριστικών μέτρων από όλους τους επαγγελματίες της Ύδρας πρέπει να είναι υποδειγματική. Η ετοιμότητα του Δήμου, σε περίπτωση που ζητηθεί συμβολή του από τον Ε.Ο.Δ.Υ., το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και την Περιφέρεια Αττικής είναι δεδομένη. Το Λιμεναρχείο και το Αστυνομικό Τμήμα Ύδρας επιτηρούν συνεχώς την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.
Η Ύδρα μας συνεχίζει να αποτελεί έναν ασφαλή προορισμό. Το συγκεκριμένο περιστατικό βρίσκεται υπό έλεγχο. Ζητούμε από όλους να συνεχίσουν να επιδεικνύουν αυξημένη ατομική ευθύνη, να φορούν μάσκα προστασίας όπου προβλέπεται, να τηρούν τις αποστάσεις, να αποφεύγουν τον συνωστισμό και να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες.
Με υπευθυνότητα μένουμε ασφαλείς και συνεχίζουμε."