Κυριακή, 28 Μαΐου 2023

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΔΡΑΣ: "Τίποτε κρυφό από τον Υδραϊκό Λαό"

  • Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 09:05
  • 2'

Tην παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΔΡΑΣ με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Μανόλη Τσακίρη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:Προς τις φίλες και τους φίλους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας & κυρίως τις αγαπητές και αγαπητούς συνδημότες

 ΤΙΠΟΤΕ ΚΡΥΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΡΑΙΚΟ ΛΑΟ

oikologoi logoΔιαβάστε παρακάτω ένα ακόμα προειδοποιητικό κείμενο, για να προλάβουμε την πανδημία των παράνομων μηχανοκίνητων τροχοφόρων κάθε μορφής, που έχει κατακλύσει την Ύδρα, με κέντρο τις περιοχές Βλυχό, Παλαμιδά, Καμίνι και κεντρικό λιμάνι, παρακαλώ!!!!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμος μας θα αποκτήσει τρία καινούργια αυτοκίνητα και ένα παλαιότερο, άριστα επισκευασμένο φορτηγό, όπως είχαμε από πολύ παλιά προτείνει σαν Δημοτική Παράταξη και στην περίοδο του αείμνηστου Άγγελου Κοτρώνη , όσο και επί δημαρχίας Γιώργου Κουκουδάκη.

Ένα μικρό μέρος-όπως πιστεύω-των Υδραίων δημοτών, αποδίδει εσφαλμένα κάθε επιτυχία του Δημοτικού Συμβουλίου ή αποτυχία στον εκάστοτε δήμαρχο.Κανένας δήμαρχος που σέβεται τον εαυτόν του δεν πρέπει να οικειοποιείται τις όποιες επιτυχίες, οι οποίες πάντα πραγματοποιούνται με την συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου.Προς

την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας & τις κυρίες και κυρίους συναδέλφους του Δ.Σ.

                                                                                                                        

Βεβαίως και θα ψηφίσω το έργο για την αντικατάσταση των επικίνδυνων αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης με σύγχρονες και ακίνδυνες σωληνώσεις.

Το έργο αυτό είναι σημαντική προσφορά στην τοπική κοινωνία και τους φίλους του νησιού , έργο υγείας και πολιτισμού, ισότιμο με το κομβικό έργο της αφαλάτωσης , από το Δημοτικό Συμβούλιο με δήμαρχο τον αείμνηστο Άγγελο Κοτρώνη, ο οποίος κάθε επιτυχία του δήμου την μοιραζόταν ισότιμα με όλους τους συμβούλους. Αυτό επιβεβαιώνει την αυτάρκεια του ατόμου και τον σεβασμό στον κορυφαίο θεσμό της δημοκρατίας την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ελπίζω να πείσουμε τους εργολάβους του έργου να προσλάβουν κατά το 70% τουλάχιστον Υδραίους τεχνίτες και εργάτες , διότι δεν υπάρχουν καλύτεροι τεχνίτες από τους Υδραίους οικοδόμους, αλλά κυρίως έτσι θα επιστρέψει στην Υδραϊκή κοινωνία ένα μεγάλο ποσό.

Αγαπητοί συνάδελφοι , ελπίζω να στηρίξετε ομόφωνα την πρότασή μου και να ισχύει αυτό για όλα τα έργα του δήμου.

Καλή αντάμωση στη μυροβόλο Ύδρα, που ήταν, είναι και πρέπει να μείνει μοναδική, χωρίς παράνομα τροχοφόρα, διότι η Ύδρα ψήφισε δήμαρχο, όχι σταθμάρχη!. Το ακούτε , κύριε δήμαρχε, ή έχετε μεθύσει από την εξουσία και κάνετε τρομερά λάθη για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους?  Εννοώ πάντα τη θέση σας  για τα παράνομα τροχοφόρα κάθε λογής. Περιμένω αντιδράσεις από τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μανόλης Τσακίρης

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΔΡΑΣ