Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021

Παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση για τον Αντιδήμαρχο Ύδρας Μανώλη Καραμήτσο

  • Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 20:53
  • 1'

Με ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος Ύδρας, Μανώλης Καραμήτσος εξηγεί τους λόγους της ανεξαρτητοποίησης του από την δημοτική ομάδα του δημάρχου Γιώργου Κουκουδάκη και της παραίτησής του από τη θέση του αντιδημάρχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Καραμήτσος έλαβε στις δημοτικές εκλογές Μαΐου 2019, ρεκόρ ψήφων σημειώνοντας πρωτιά με 560 ψήφους!

Θέμα: Επιστολή παραίτησης

Κυρία Πρόεδρε, Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Με την παρούσα επιστολή και με ανάμεικτα συναισθήματα, θέλω να σας γνωστοποιήσω την απόφαση μου να παραιτηθώ από κάθε αρμοδιότητα και θέση ευθύνης που μου έχει ανατεθεί από τον κύριο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο καθώς και την απόφασή μου να ανεξαρτητοποιηθώ από την παράταξη που μέχρι και σήμερα υποστήριξα και δούλεψα με υπερβάλλοντα ζήλο για 7 συνεχόμενα έτη.

Η απόφαση μου αυτή δεν είναι αποτέλεσμα μιας στιγμιαίας σκέψης αλλά έλαβα την απόφαση αυτή αφού έδωσα αρκετό χρόνο στον εαυτό μου και στην παράταξη μου προκειμένου να προσπαθήσουμε να επιλύσουμε τα εσωτερικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας μου στην αυτοδιοίκηση του νησιού μας.

Βασική αιτία που με ανάγκασε να προχωρήσω στην υλοποίηση της απόφασης αυτής είναι η έλλειψη ουσιαστικής συνεργασίας και επικοινωνίας με τον κύριο Δήμαρχο, πράγμα που καθιστά πρακτικά αδύνατη την ομαλή και απρόσκοπτη καθημερινή εκτέλεση των καθηκόντων μου.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους – και συνεργάτες του Δήμου ΄Υδρας, όλους όσους συνεργάστηκα στα 7 αυτά χρόνια ως Αντιδήμαρχος Ύδρευσης – Αποχέτευσης και Καθαριότητας, ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και υπεύθυνος Προσωπικού.

Να ευχαριστήσω τους εξωτερικούς συνεργάτες του Δήμου, για την πολύτιμη βοήθεια τους. Να ευχαριστήσω τον Δήμο Σπετσών για την διαδημοτική συνεργασία και την στήριξη των Οικονομικών Υπηρεσιών.

Να ευχαριστήσω τους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου για τη δημιουργική συνεργασία και τέλος ένα μεγάλο και πραγματικό ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και να είναι σίγουροι ότι δεν θα πάψω να παλεύω και να υπερασπίζομαι τα δίκαια τους από όποια θέση στο μέλλον βρεθώ.

Με εκτίμηση,     

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣΗ δήλωση του Δημάρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη για την ανεξαρτητοποίηση του Αντιδημάρχου Μανώλη Καραμήτσου