Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Ύδρας Λευτέρη Κεχαγιόγλου στον Πειραιά

  • Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 11:07
  • 2'

Ανοικτή Ομιλία-Συζήτηση πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, ο Λευτέρης Κεχαγιόγλου, Υποψήφιος Δήμαρχος Ύδρας, εγκαινιάζοντας την έναρξη των εν γένει προεκλογικών συναντήσεων.
Μέσα σε θερμό κλίμα, πλήθος κόσμου συνέρρευσε στην ομιλία, γεγονός που απέδειξε περίτρανα ότι οι δημότες της Ύδρας είναι ενεργοί και πάντα παρόντες στα ζητήματα που αφορούν στο νησί μας. Η ομιλία αυτή ήταν η πέμπτη κατά σειρά ανοικτή συνάντηση - συζήτηση με την κοινωνία και φορείς της Ύδρας κατά τους τελευταίους δέκα μήνες.

 

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού:

 

ydra protonisi1«Ο κ. Κεχαγιόγλου ο οποίος διεκδικεί τη δημαρχία του νησιού μας με τον συνδυασμό ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ, παρουσίασε στη συνάντηση, τους βασικούς κατευθυντήριους άξονες του συνδυασμού, τοποθετήθηκε κρίνοντας το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής αλλά και της παλαιότερης και έθεσε τους λόγους που ωθούν τον ίδιο και τα στελέχη του συνδυασμού να κατέβουν στον πολιτικό στίβο της Ύδρας. Παράλληλα δε, έδωσε το στίγμα της επιλογής του χώρου του Επιμελητηρίου, το οποίο αφορά στην έμφαση που επιθυμεί να δώσει ο συνδυασμός του στην οικονομική ανάκαμψη του νησιού μας.
Ανέλυσε και σχολίασε τα έργα που έχουν δρομολογηθεί, μίλησε για την Ακτοπλοΐα, το Σαν Τζόρτζι, το ΤΑΙΠΕΔ, τον Βιολογικό Καθαρισμό, την κρουαζιέρα, τα Υδροπλάνα, τα καταδυτικά πάρκα, την Αφαλάτωση, τον Εθελοντισμό ενώ επιπλέον ανέφερε σημεία του Master Plan του Συνδυασμού του. Επίσης κατά τη συνάντηση παρουσίασε τους δύο εξωτερικούς συνεργάτες του, οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο της Διεθνούς Κρουαζιέρας-Γιώτιγκ και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Επεσήμανε μάλιστα ότι ο Συνδυασμός YΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ δεν ανήκει σε κάποιον πολιτικό χώρο, αλλά κατεβαίνει ανεξάρτητος.
Συν τοις άλλοις, μίλησε για την τεράστια συμβολή των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στη ζωή της Ύδρας και στην αναγκαιότητα χρήσης αυτών, σε όσο το δυνατό μεγαλύτερη κλίμακα και απορρόφηση. Κάτι το οποίο όπως υποστηρίζει ο Λευτέρης Κεχαγιόγλου θα φέρει την Ύδρα κοντά στην Ευρώπη, αλλάζοντας θετικά το προφίλ και την οικονομία της.
Μετά την ομιλία με τις θέσεις και απόψεις του Υποψηφίου Δημάρχου, πραγματοποιήθηκε για περισσότερο από δυόμιση ώρες συζήτηση-διαβούλευση από τους παρευρισκόμενους πολίτες, οι οποίοι έθεσαν τα δικά τους καίρια ερωτήματα, ζητώντας άμεσες απαντήσεις, τις οποίες και έλαβαν.

Ζήτησε επίσης να θέσουν οι δημότες στο περιθώριο όλους αυτούς που μιλούν την ξύλινη γλώσσα και που αποφεύγουν την ανοικτή συζήτηση με τους δημότες, αλλάζοντας έτσι το τοπίο των προεκλογικών συναντήσεων στο νησί μας. Στο τέλος καταχειροκροτήθηκε από τους συμμετέχοντες, ανανεώνοντας το ραντεβού του για την επόμενη ανοικτή συζήτηση.
Ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε ότι επόμενη ομιλία-συζήτηση θα γίνει μέσα στον Μάρτιο στο Καμίνι της Ύδρας, ενώ επιθυμία του στο πλαίσιο των ομιλιών του, είναι να γίνει και μία συγκέντρωση στην Κιάφα».