Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές ομιλίες των δυο υποψηφίων δημάρχων στον Πειραιά

  • Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 13:31
  • 1'

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου οι προεκλογικές ομιλίες στον Πειραιά από τους δυο υποψηφίους Δημάρχους Ύδρας, Άγγελο Κοτρώνη και Γιώργο Κουκουδάκη.
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 6 Μαΐου στο ξενοδοχείο Park έγινε η ομιλία του Γιώργου Κουκουδάκη, όπου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Ύδρα» παρουσίασε το πρόγραμμά του και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους. Μεταξύ άλλων ο κ. Κουκουδάκης δήλωσε: «Είναι ένα πρόγραμμα που εγώ και οι συνεργάτες μου δεσμευόμαστε να πολεμήσουμε να υλοποιήσουμε και θα το υλοποιήσουμε. Είναι πέντε χρόνια αυτή η θητεία και δεν έχουμε περιθώριο να τη χαραμίσουμε. Είμαι 36 ετών, θέλω να κάνω τα προβλήματα του νησιού μου σημαία και να τρέξω όπου χρειάζεται για την επίλυσή τους. Σας ζητάμε την εμπιστοσύνη σας. Σας ζητάμε μια καθαρή και ισχυρή εντολή για να οδηγήσουμε την Ύδρα στο μέλλον και τη θέση που της αξίζει. Το μήνυμά σας φτάνει ήδη στην Ύδρα».
Την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο Theoxenia μίλησε ο νυν Δήμαρχος Άγγελος Κοτρώνης και επικεφαλής του συνδυασμού «Η αλήθεια για την Ύδρα», παρουσιάζοντας τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής καθώς και τον συνδυασμό του. Ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κοτρώνης: «Τα τριάμισι χρόνια με τους συνεργάτες μου εσωτερικούς και εξωτερικούς δεν εφησυχάσαμε ούτε ένα λεπτό. Η Ύδρα είναι το σπίτι μας, έτσι την αισθανόμαστε όλοι και το κουβαλάμε μέσα μας όπου και αν βρισκόμαστε και πρέπει να χαμογελάμε βλέποντας την πρόοδο αυτού του υπέροχου νησιού, αυτής της υπέροχης πατρίδας. Σ' αυτή την πρόοδο η δική σας συμμετοχή είναι θεμελιώδης. Έχετε ρόλο πρωταγωνιστικό και σας θέλουμε όλους κοντά μας. Σας θέλω δίπλα μου, για να συνεχίσω και στην επόμενη θητεία τη μεγάλη προσπάθεια για τη μεγάλη αλλαγή που ήδη συντελείται στο νησί».
Και στις δυο ομιλίες ο κόσμος συνέρρευσε με πολύ ενδιαφέρον, γεγονός που απέδειξε περίτρανα ότι οι δημότες της Ύδρας είναι ενεργοί και πάντα παρόντες στα ζητήματα που αφορούν στο νησί μας. Πλέον ο προεκλογικός αγώνας επικεντρώνεται στις ομιλίες που θα γίνουν στην Ύδρα. Την Τετάρτη 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Γιώργου Κουκουδάκη στο λιμάνι της Ύδρας, την Πέμπτη 15 Μαΐου η ομιλία του Μανόλη Τσακίρη, ενώ του Άγγελου Κοτρώνη θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαΐου.

 ekloges peir