Κυριακή, 28 Μαΐου 2023

Επιπλέον 230.000 ευρώ διεκδικεί η ΤΕΜΑK από τον Δήμο Ύδρας για την κάλυψη της αύξησης του κόστους παραγωγής της μονάδας αφαλάτωσης

  • Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 17:15
  • 1'

Το ποσό των 230.000 ευρώ διεκδικεί επιπλέον η ΤΕΜΑΚ για την κάλυψη της αύξησης του κόστους παραγωγής της μονάδας αφαλάτωσης που λειτουργεί στο Μανδράκι της Ύδρας.

Το θέμα αυτό συζήτησε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης κατά την συνάντηση που είχε την Τρίτη 1 Νοεμβρίου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στυλιανό Πέτσα. Ο κ. Κουκουδάκης επεσήμανε στον Υπουργό ότι είναι επιτακτική η ανάγκη επιπλέον χρηματοδότησης της λειτουργίας της μονάδας αφαλάτωσης εξαιτίας του τεράστιου ενεργειακού κόστους.

"Μέσα σ΄ ένα χρόνο η εταιρεία που έχει αναλάβει τη λειτουργία της μονάδας αφαλάτωσης διεκδικεί από τον Δήμο μας επιπλέον 230.000 Ευρώ για την κάλυψη της αύξησης του κόστους παραγωγής."  ανέφερε στον κ. Πέτσα, ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης ζητώντας του να παρέμβει βοηθητικά.