Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Ανακοίνωση νέου συνδυασμού με Υποψήφιο Δήμαρχο Ύδρας τον Γιατρό Παναγιώτη Μανίκη

  • Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 10:25
  • 1'

Την υποψηφιότητά του για την διεκδίκηση του Δήμου Ύδρας ανακοινώνει ο νέος συνδυασμός του νησιού μας, με υποψήφιο Δήμαρχο Ύδρας τον Γιατρό Παναγιώτη Μανίκη. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του νέου δημοτικού συνδυασμού της Ύδρας που πολύ σύντομα θα μας πληροφορήσει για το όνομά του και για τις περαιτέρω θέσεις και δράσεις του.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!

Με απόλυτο Σεβασμό στην Ιστορία της Ύδρας και επιθυμώντας, να συμμετάσχουμε ενεργά στην ουσιαστική βελτίωση της ζωής στο νησί μας και της περαιτέρω ανάπτυξής του σε όλους τους τομείς, δηλώνουμε την πρόθεσή μας να κατέλθουμε στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας τον Δήμο Ύδρας.

Στον υπό σύσταση Δημοτικό Συνδυασμό, που στηρίζεται από ανθρώπους εγνωσμένου κύρους, θα ηγηθεί ως υποψήφιος Δήμαρχος, ο Υδραίος Γιατρός Παναγιώτης Μανίκης.

Παρακινούμενοι δε, από την θέληση των πολιτών για ανανέωση της υπάρχουσας κατάστασης και αλλαγή πλεύσης στην κατεύθυνση του Δήμου Ύδρας, καλούμε όλες και όλους τους Συμπατριώτες και Φίλους, να πλαισιώσουν ενεργά την προσπάθειά μας αυτή, που θα δώσει νέα πνοή και ώθηση στην εξέλιξη του ιστορικού και αγαπημένου μας νησιού.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Μανίκης

Έξοδος Στην Ύδρα