Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

O Deejay Nic έρχεται με ολοκαίνουριο bootleg mix. Απλά δυναμώστε την ένταση...

  • Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 23:21
  • 1'

Κάτι καινούριο έρχεται στο προσκήνιο πάντα με τον ιδιαίτερο ήχο του Deejay Nic. Πρόκειται για ένα bootleg mix, από τον Deejay Nic τον οποίο γνωρίζαμε από το 2012, αρχικά μέσω της συνεργασίας του με τους Αθηναίουs modern rockers Schooldrivers. Deejay Nic The Band rockstep bootleg. Ακούστε το τραγούδι του WIZ KHALIFA - THIS PLANE σε rockstep concept.

Συνδυάζοντας ηλεκτρονικά στοιχεία της Dance και Dubstep με τον εκρηκτικό αναλογικό Rock ήχο, τo πρωτότυπο αυτό concept έρχεται να συνδυάσει την τεχνική υποδομή του DJ με την ωμή ενέργεια της μπάντας πάνω στο stage με πραγματική πρωτοτυπία την τοποθέτηση του dj ως front-man. Το αποτέλεσμα αποτελεί τη δική τους μουσική πρόταση με περιγραφικό τίτλο: Rockstep.

Το mastering έγινε στο studio «Northside Music Productions». Το video έγινε στο «Strawberry Street Studio» από την «Sweet spot creative team».
Συντελεστές:Deejay Nic – dj/samples/sample vocals, Thanos Liberopoulos – Keys, Vlahos Panayiotis – Drums, John Patakakis – Guitar, Andreas Anastopoulos – Bass, Nikmer – Sound Engineer

 

Πολυμέσα