Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019

Σε λίγες μέρες η performance της Αγγελικής Πετροπετσιώτη στο Λονδίνο

  • Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 20:24
  • 1'

 

Για δεύτερη φορά η Αγγελική Πετροπετσιώτη παρουσιάζει στον ιδιαίτερο και φιλόξενο χώρο της Andipa Gallery στο Λονδίνο,την performance «Youkali», The Pursuit οf Happiness. Ενώ επίσης το 2014 είχε τη χαρά να φιλοξενηθεί πάλι εκεί με την performance της, Nostalgia.
Αυτή τη φορά η performance θα είναι εμπλουτισμένη με καινούρια τραγούδια, ποιήματα και λογοτεχνικά κείμενα. Βασισμένη όπως πάντα στο τραγούδι «Υoukali» των K. Weill και Β. Brecht θα ταξιδέψει μουσικά το κοινό της, αναζητώντας την ευτυχία με τη μοναδική φωνή της σοπράνο Danae Eleni και τις ατμοσφαιρικές νότες του ακορντεόν από τον ταλαντούχο μουσικό Kimon Pallikaropoulos.
To concept (ιδέα), η επιμέλεια των κειμένων και η σκηνοθεσία είναι της Αγγελικής Πετροπετσιώτη. Τα κοστούμια επιμελήθηκε η Laurie Bamon. Η performance «Youkali» θα παρουσιαστεί για δύο παραστάσεις στις 15 και 22 Νοεμβρίου. 

«Αισθάνομαι πολύ δημιουργική και είμαι πολύ χαρούμενη που έχω κοντά μου εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Είναι τιμή μου που φιλοξενούμαι για τρίτη φορά στον χώρο της Andipa Gallery. Έχει γίνει μια καλή αρχή και έπεται συνέχεια, μια και προγραμματίζω ήδη την επόμενη performance μετά το Youkali», θα πει στη ΦτΥ η Αγγελική Πετροπετσιώτη.

Η Υδραία ηθοποιός που έχει στο ενεργητικό της σημαντικό καλλιτεχνικό έργο στην Ελλάδα, το τελευταίο διάστημα κινείται με ιδιαίτερα concept στον χώρο του θεάματος στο Λονδίνο.

Καλή επιτυχία σου ευχόμαστε Αγγελική!

antypa gallery youkali

Η αφίσα της performance είναι από έργο του Σπύρου Γεώργα με θέμα: Μάνα Γαία.
Η φωτογραφία της Αγγελικής είναι από τη Maroussa Maravelia