Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ευχές για τη νέα Χρονιά από την εκκλησιαστική και πολιτική ηγεσία της Ύδρας

  • Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2017 22:50
  • 2'

 

  

Θερμές ευχές ανταλλάχτηκαν σήμερα, με θετικό πάντα πρόσημο για μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα.

Το πρωί τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ύδρας η επίσημη Δοξολογία χοροστατούντος του Ποιμενάρχη μας κ. Εφραίμ και του ιερού κλήρου. Ο Μητροπολίτης μας, έδωσε τις πατρικές του ευχές για μια Καλή Χρονιά. Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ύδρας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, δίνοντας εγκάρδιες ευχές για τη νέα χρονιά, έκανε έναν απολογισμό μιλώντας για τα πεπραγμένα αλλά και τους προσεχείς στόχους της δημοτικής αρχής.


Ακολουθούν ευχές και στοχασμοί:

Eυχές από τον Δήμαρχο Ύδρας, Γιώργο Κουκουδάκη:

 koukoudakis
«Το 2017 ας είναι μια Χρονιά γεμάτη Αγάπη, Αλληλεγγύη, Υγεία, Ευτυχία και Πρόοδο. Όλοι μαζί Ενωμένοι μπορούμε να Κερδίσουμε το Μέλλον που μας Αξίζει. Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους από την γιορτινή και πάντα φιλόξενη Ύδρα!»

karta dhmarxou

Κάρτα Δημάρχου


Από τον Επικεφαλής του Συνδυασμού «Η Αλήθεια για την Ύδρα», Παναγιώτη Μαρκαντώνη: 

markantonis

 

 

 

 

 

«Καλή χρονιά με υγεία, χαρά και αισιοδοξία!»

 karta markantoni

Κάρτα Παναγιώτη Μαρκαντώνη, Επικεφαλής του Συνδυασμού "Η Αλήθεια για την Ύδρα".


Από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρεσβύτερο Ακίνδυνο Δαρδανό:

akindynos
Οι ευχές που λέγονται αυτές τις ημέρες στην πλειονότητά τους είναι συμβατικές και όχι καρδιακές. Έχουν μια εθιμοτυπική χροιά με άρωμα δημοσίων σχέσεων και ιδιοτέλειας. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια.
Η γνησιότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις, στις φιλίες, στις συνεργασίες κλπ, είναι τελικά σπάνια...
Για να διαγνώσεις αυθεντικότητα συμπεριφορών, κινήσεων, έργων και λόγων πρέπει να τυγχάνεις χαρισματούχος τουτέστιν διορατικός, π.χ Άγιος Πορφύριος.
Γι’ αυτό φίλοι και φίλες, ας ανοίξουμε την θύρα της ειλικρίνειας και ας αποτινάξουμε τους χαλινούς της διπλωματίας, των ισορροπιών, της υποκρισίας κλπ.
Ας βάλουμε αρχή αυτόν τον χρόνο στο άνοιγμα της "αγάπωσης" καρδίας, της απαλλαγμένης από τα πάθη και κυρίως από τον εγωκεντρισμό!
Καλή χρονιά δημιουργική με αληθινό πρόσωπο, με αυθεντική αγάπη, με ψυχική ηρεμία, γεμάτη Θεό και ανθρωπισμό!


Aπό τον Αρχιμανδρίτη π. Θεόδωρο Θεοδοσίου (Ναός Υπαπαντής του Κυρίου):

theodoros theodosiou

«Για το Νέο Έτος 2017 εύχομαι από καρδιάς, να είναι ευλογημένο και καρποφόρο, γεμάτο από ευλογίες Θεού! Το μεγαλύτερο δώρο του Θεού σε εμάς είναι ότι αξιωθήκαμε να ζήσουμε ένα ακόμα έτος με υγεία ψυχής και σώματος και να υποδεχόμαστε σήμερα το νέο! Όλα τα άλλα είναι περαστικά...
Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους εσάς και στις οικογένειές σας!» 


Μην ξεχάσετε με τη νέα χρονιά:
Στις 3 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:30 θα γίνει από την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας εόρτια εκδήλωση στη συνεδριακή αίθουσα του Καθεδρικού Ναού με επίκαιρη ομιλία, κοπή βασιλόπιτας και βράβευση των εισαχθέντων μαθητών του Λυκείου Ύδρας σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.