Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Εγκαινιάστηκε το MyΥδρα με happening και κοσμικές παρουσίες

  • Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 17:42
  • 1'

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στα εγκαίνια του νέου Concept Store, MyΥδρα που βρίσκεται στην άκρη του πέταλου της παραλίας, κάτω από την Οικία του Αδαμάντιου Πολέμη.

Το νέο κατάστημα, ιδιοκτησίας του Κωνσταντίνου και της Σοφίας Τσουβελεκάκη, διαθέτει επώνυμα ανδρικά και γυναικεία ρούχα, Replay Store, τις εκδόσεις του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ και πολλά άλλα αξεσουάρ και εικαστικά είδη. store out lowN

Η βραδιά ήταν γεμάτη happening, κέφι, μουσική και κοσμική ζωή. Ενδιαφέρον προκάλεσε το φόρεμα που φτιάχτηκε από ένα μόνο υλικό, τις σταφίδες και το φόρεσε μοναδικά, ένα όμορφο μοντέλο. Επίσης τα έργα με θέμα την Ύδρα και τα γα¨δουράκια που ζωγραφιζόντουσαν από τους καλλιτέχνες εκείνη τη στιγμή. Καθώς και τα γλυφιτζούρια που φτιάχτηκαν από καραμέλα εκείνη την ώρα για τα παιδιά αλλά και η χειροποίητη τσάντα που η δημιουργία της γινόταν με κλωστές που ράβονταν πάνω της κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.

Στους προσκεκλημένους μοιράστηκαν καπελάκια με το λογότυπο MyΥδρα, ενώ μπουφές με ποτά αλλά και νόστιμοι μεζέδες προσφέρονταν στο πολυπληθές κοινό. 

Τη βραδιά των εγκαινίων πλαισίωσαν με την παρουσία τους ο Επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της ΕΕ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, η πρ. Υπουργός Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας Σπύρος Σπυρίδων, ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας Γιάννης Μπελεγρής, ο Λιμενάρχης Ύδρας Γιώργος Μανδαλάκης, ο πασίγνωστος Κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, ο Πάνος Μανιάς, ο Γιώργος και η Μαίρη Σαραφίδη, η Έλενα Βότση, η Ντίνα Αδαμοπούλου, η Τζένη Σοφιανού, η Δέσποινα Τσερκέζη, ο Κώστας Αχείλας, ο Αντώνης Ράμπιας, ο Δημήτρης Παγάνης, ο Νότης Ζερβός, η  Ειρήνη Ζερβού και πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι.

Στα συν της βραδιάς η παρουσία του Δάκη Ιωάννου που ήταν όπως πάντα γλυκός και προσιτός.DSC 0069    

Στο τέλος όμορφα πυροτεχνήματα φώτισαν εορταστικά τον ουρανό.

Καλές δουλειές ευχόμαστε στο νέο κατάστημα, που εισέρχεται δυναμικά και με εμπειρία στον χώρο της κοσμοπολίτικης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Είναι άλλη μια επιχείρηση που ξεχωρίζει στον τομέα της, όπως πολλές άλλες στην Ύδρα που διαθέτουν καλαίσθητα, προσεγμένα και ιδιαίτερα είδη.

Φωτογραφίες: fonitisydras

 Περισσότερες φωτογραφίες