Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Υποτροφία από την Ιερά Σύνοδο για μεταπτυχιακές σπουδές έλαβε ο Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός

  • Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 21:18
  • 1'

Υποτροφία από την Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας μετά βραβεύσεως για τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Ρώμη έλαβε την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου ο Αρχιμανδρίτης του Ι. Καθεδρικού Ναού π. Νεκτάριος Δαρδανός μεταξύ 33 Ελλήνων φοιτητών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος και παρέδωσε την υποτροφία στον αγαπητό π. Νεκτάριο, είχε επιθυμία να γίνει  αυτή η σεμνή τελετή, ώστε να αναπτύσσεται προσωπικός και πνευματικός σύνδεσμος μεταξύ της Εκκλησίας και των υποτρόφων της.
Ο κ. Ιερώνυμος πριν επιδώσει τις υποτροφίες ευχήθηκε στους υποτρόφους καλή επιτυχία και καλή πρόοδο στις σπουδές τους τονίζοντας ότι «δεχόμαστε με χαρά τα παιδιά εκείνα που αγωνίζονται να δημιουργήσουν την δική τους ζωή, αλλά και να βάλουν την προσωπική τους σφραγίδα στα πολυποίκιλα προβλήματα της κοινωνίας μας».

Θερμά συγχαρητήρια στον φιλομαθή και φιλοπρόοδο π. Νεκτάριο Δαρδανό και καλό μεταπτυχιακό. O Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος είναι κάτοχος ήδη δύο πτυχίων. Του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φωτογραφίες Orthodoxia.info