Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

Επιστρέφει στην Ύδρα το Διεθνές Ασφαλιστικό και Aντασφαλιστικό Συνέδριο της ΕΑΕΕ

  • Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 19:38
  • 1'

Επιστρέφει στην Ύδρα μετά από έναν χρόνο απουσίας, μια και μεταφέρθηκε πέρσι στο Costa Navarino, το Ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό συνέδριο της ΕΑΕΕ.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΦτΥ, θα φέρει και πάλι το συνέδριό της στην Ύδρα, που φέτος θα είναι το 21ο Insurance and Reinsurance Meeting.
Ήδη η ΕΑΕΕ με την εμπειρία και τις γνώσεις της, προετοιμάζει το διεθνές ασφαλιστικό και Αντασφαλιστικό Συνέδριο της Ύδρας, με κρατήσεις και συνεννοήσεις, το οποίο και θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο.
Στελέχη του ασφαλιστικού χώρου οργανώνουν ήδη το πρόγραμμά τους, μια και δεν θέλουν να το χάσουν. Άλλωστε η Ύδρα είναι η επιλογή πολλών ετών και έλειψε πολύ απ’ ότι γνωρίζουμε από την ατζέντα των συνέδρων την περσινή χρονιά.
Η κορυφαία Ευρωπαϊκή Εκδήλωση θα δώσει και πάλι τη δυνατότητα σε ασφαλιστές και αντασφαλιστές να έχουν μία γόνιμη επιχειρηματική συνάντηση σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.
Το Συνέδριο συνήθως πραγματοποιείται στην Αίθουσα του Ι. Καθεδρικού Ναού Ύδρας, αλλά εκδηλώσεις του πραγματοποιούνται και σε άλλα σημεία του νησιού όπως το ΙΑΜΥ και ο Όμιλος.