Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Επιστημονικό περιοδικό του Εργαστηρίου Αστεακής Εγκληματολογίας σε επιμέλεια έκδοσης της Καθηγ. Χριστίνας Ζαραφωνίτου

  • Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 11:37
  • 1'

Ένα νέο επιστημονικό περιοδικό κυκλοφόρησε με πρωτοβουλία του Εργαστηρίου Αστεακής Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου σε επιμέλεια έκδοσης της Καθηγήτριας Εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αγαπητής φίλης Χριστίνας Ζαραφωνίτου.

Στο πρώτο τεύχος φιλοξενούνται άρθρα έγκριτων Ελλήνων και ξένων Εγκληματολόγων, όπως των καθηγητών J. Hunter, R. Bisi & R Sette, Ν. Κουράκη, Γ. Πανούση, Χ. Ζαραφωνίτου & Ε. Κοντοπούλου, Ά. Μιμή & Θ. Συνολάκη.

Η Χριστίνα Ζαραφωνίτου δήλωσε για το επιστημονικό περιοδικό:

"Είναι πολύ μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή μου γιατί ένας σημαντικός επιστημονικός μου στόχος έγινε πραγματικότητα, μέσα από την κυκλοφορία της διεθνούς επιστημονικής επιθεώρησης Urban Crime-An International Journal. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους συναδέλφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό που πίστεψαν στο εγχείρημα αυτό και συμμετέχουν στη συντακτική επιτροπή, όσους γράφουν στο πρώτο τεύχος που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω αλλά κυρίως τους στενούς μου συνεργάτες, την Έλλη Ανίτση για την επιστημονική συνεργασία αλλά και για τη διαχείριση όλου του υλικού και της παρουσίασής του ηλεκτρονικά, την Έλενα Συρμαλή που συμβάλλει και με την γραφιστική υποστήριξη του εξωφύλλου και του λογοτύπου μας, την Χριστίνα Τάτση, την Έλενα Πουλή και την Κατερίνα Καλαφάτη-Μιχαηλάκη για την ενημερωμένη επιστημονική κίνηση. Τον Καθηγητή Γιώργο Αντωνόπουλο για τις συμβουλές του και τη συμμετοχή του, διπλά τον ευχαριστώ. Όμως χωρίς την υποστήριξη της διευθύντριας της Βιβλιοθήκης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Ντ.Κακάλη και του συνεργάτη της κ. Λαγαμτζή καθώς και της Μηχανοργάνωσης του Παντείου διά της κ. Βαλεντίνης Γρηγοριάδου, δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Τους ευχαριστώ όλους ιδιαιτέρως και ελπίζω και εύχομαι να έχουμε πολλές καλές ευκαιρίες δημιουργικής επικοινωνίας συνέχεια!"

Διιαβάστε το επιστημονικό περιοδικό εδώ