Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

Carla Bruni στην Athens Voice: Πραγματικά πανέμορφο το μικρό νησί της Ύδρας

  • Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 19:06
  • 1'

Στην Athens Voice και τον Δημήτρη Αθανασιάδη παραχώρησε συνέντευξη η Carla Bruni, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, η οποία είναι παντρεμένη με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Η εντυπωσιακή ιταλο-γαλλίδα τραγουδίστρια και μοντέλο, στην ερώτηση που της έγινε, αν έχει ταξιδέψει αρκετά, σε διάφορα μέρη στον κόσμο. Και ποιο είναι το ομορφότερο που έχουν δει τα μάτια της, απάντησε για την Ύδρα που της έχει κλέψει την καρδιά και την θυμάται πάντα.

Συγκεκριμένα η Carla Bruni είπε: "Υπάρχει ένα μέρος στην Κορσική που νομίζω πως είναι ένα από τα πιο παρθένα και ωραία μέρη που υπάρχουν. Έχω συναντήσει πολλή ομορφιά εκεί στην Κορσική, νότια της Γαλλίας. Μου αρέσει πολύ η Μεσόγειος. Υπάρχουν επίσης και κάποια μέρη στην Ελλάδα… Όπως αυτό το μικρό νησί, η Ύδρα, που είναι πραγματικά πανέμορφο. Σε αυτό το μέρος πήγαινε συχνά ο Λέοναρντ Κόεν, είχε δικό του σπίτι και συνήθιζε eκεί να γράφει τα τραγούδια του. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μαγικά μέρη σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Ωστόσο ένα όμορφο μέρος για μένα θα ήταν κάτω από ένα δέντρο ελιάς, δίπλα στη θάλασσα, χαχά!"

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη