Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Μια σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην Ύδρα

  • Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 18:10
  • 1'

Μια σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη έφερε στο φως της δημοσιότητας και σχολίασε στο instagram, ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης.

avougΗ φωτογραφία της Αλίκης είναι τραβηγμένη στην Ύδρα όπου βρισκόταν μαζί με τον αγαπημένο ηθοποιό Παντελή Ζερβό τον Ιούλιο του 1961.

Στα γραφικά σοκάκια οι θαυμαστές της, τους ακολουθούσαν σε όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο νησί.

Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι η επίσκεψη αυτή έγινε στο πλαίσιο της δεύτερης κρουαζιέρας που διοργάνωσε από κοινού το περιοδικό "Πρώτο" με την "Φίνος Φιλμ" όπου τουλάχιστον 200 τυχεροί αναγνώστες του περιοδικού με επικεφαλής την Αλίκη και το καλλιτεχνικό επιτελείο της ταινίας "Η Λίζα και η άλλη", απόλαυσαν όλοι μαζί τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Εμπνευστής της ιδέας ο δημοσιογράφος του περιοδικού και θρυλικός κοσμικογράφος Δημήτρης Λιμπερόπουλος ο οποίος για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού δημιουργούσε πρωτότυπους διαγωνισμούς δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα αγαπημένα τους αστέρια.

Στις μονοήμερες αυτές Δευτεριάτικες κρουαζιέρες με το καράβι "Μαριώ", οι εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου στο πρόσωπο των καλλιτεχνών υπήρξαν πραγματικά συγκινητικές με χαρακτηριστικές τις εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπο της Αλίκης.

Το ιδιαίτερα βαρύ εκείνη την περίοδο πρόγραμμά της δεν θα την εμποδίσει να γνωρίσει από κοντά τους θαυμαστές της και να ξεφύγει για λίγο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Ένα πρόγραμμα με πολύωρα γυρίσματα για την ταινία "Η Λίζα και η άλλη" που θα έκανε πρεμιέρα στους κιν/φους τον ερχόμενο Νοέμβριο και εντατικές προετοιμασίες για την πρώτη θριαμβευτική περιοδεία της ως θιασάρχης σε όλη την Ελλάδα που θα αποτελέσει και την πιο επιτυχημένη στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.

Το μεγαλύτερο αστέρι του ελληνικού θεάματος υπήρξε και από τις ξεχωριστές περιπτώσεις καλλιτεχνών όπου σε όλη την θεατρική της διαδρομή κατάκοπη κάθε φορά μετά τις παραστάσεις περίμενε υπομονετικά έξω από το καμαρίνι της για να χαιρετήσει και τον τελευταίο θαυμαστή που επιθυμούσε να την συγχαρεί, στοιχείο της μοναδικότητας και του μεγαλείου της ως αληθινής Θεατρίνα.