Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

N. Μανωλάκος: Εξαίρεση των ανταποκριτών του ΟΓΑ των Δήμων του Αργοσαρωνικού από τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων τους στην Τοπική Δνση Α΄ Πειραιά

  • Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 16:16
  • 1'

Ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε Αναφορά, προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με θέμα : «Η υπ’ αριθ. Πρωτ. 15/04-01-2022 επιστολή του Δήμου Σπετσών, περί της παύσεως των ανταποκριτών ΟΓΑ/e-ΕΦΚΑ των Δήμων του Αργοσαρωνικού»

Με την Αναφορά τίθεται υπόψη η επιστολή του Δήμου Σπετσών, με την οποία ζητείται να εξαιρεθεί ο Δήμος Σπετσών από την μεταφορά αρμοδιοτήτων των ανταποκριτών του ΟΓΑ, ώστε να μην είναι αναγκασμένοι οι δημότες Σπετσών να μεταβαίνουν εν μέσω χειμώνα και πανδημίας στον Πειραιά για την εξυπηρέτησή τους.

Ο κ. Μανωλάκος ζήτησε, να εξεταστεί το αίτημα με την δέουσα προσοχή και να γίνει δεκτό το σχετικό αίτημα όχι μόνο για τον Δήμο Σπετσών αλλά και για τους λοιπούς Δήμους του Αργοσαρωνικού, όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας.