Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στην Ύδρα η Peroni Nastro Azzurro παντρεύει το ελληνικό καλοκαίρι με το ιταλικό στιλ

  • Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 22:55
  • 1'

peroni20622Με φόντο τη γραφική Ύδρα και με πρωταγωνιστές αγαπημένα πρόσωπα, η Peroni Nastro Azzurro παντρεύει το ελληνικό καλοκαίρι με το ιταλικό στιλ και μας καλεί να απολαύσουμε την κάθε στιγμή.

Αυτό το καλοκαίρι η Peroni Nastro Azzurro μας προτρέπει να ζήσουμε την κάθε στιγμή και μας ταξιδεύει στη χαρά και την ανεμελιά του καλοκαιριού. Με έμπνευση τη νέα καμπάνια της αγαπημένης ιταλικής μπίρας, η Peroni Nastro Azzurro, ένωσε αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου και συνέθεσε μια καλοκαιρινή ιστορία με φόντο την Ύδρα.

Η σχεδιάστρια Νάντια Ράπτη και οι ηθοποιοί Ιφιγένεια Πιερίδου, Γιώργος Παπαγεωργίου & Γιάννης Ποιμενίδης μας ταξιδεύουν στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού και μας «παρασύρουν» στην καλοκαιρινή ανεμελιά.

Η φρέσκια παρέα των τεσσάρων, ξεχύνεται στα σοκάκια της Ύδρας, απολαμβάνει τη βόλτα με ιστιοπλοϊκό και ζει τη μαγεία του ηλιοβασιλέματος.

Σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, οι τέσσερις τους, μας έχουν δώσει μια υπέροχη γεύση καλοκαιριού και μας έχουν μεταδώσει, την ενέργεια, τη διάθεση και τη μαγεία του μοναδικού συναισθήματος, να απολαμβάνεις με όλη σου την ψυχή, τη στιγμή.

Ένα υπέροχο καλοκαίρι είναι μπροστά μας. Ας το υποδεχτούμε με ιταλικό στιλ και καλή παρέα. Ας αφεθούμε να απολαύσουμε την κάθε στιγμή του, χορεύοντας με κάθε ευκαιρία, χαμογελώντας με κάθε αφορμή και απολαμβάνοντας τον ελληνικό ήλιο.
nitro.gr