Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

Ευχαριστίες του συγγραφέα Γιώργου Φράγκου για την παρουσίαση του βιβλίου του "J' adoube"

  • Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 17:27
  • 1'
Την Παρασκευή 19 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας στην Δημοτική Αγορά η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Φράγκου "J' adoube" (εκδόσεις ΟΤΑΝ).
Την παρουσίαση πλαισίωσε πλήθος κόσμου.
Ο Συγγραφέας Γιώργος Φράγκος μετέφερε μέσω των social media τις ευχαριστίες του:
"Τρεις ημέρες μετά την παρουσίαση του J’adoude στην Υδρα, και την μεγάλη επιτυχία που είχε και προσπαθώντας να το συνειδητοποιήσω, θα ήθελα να ευχαριστήσω με την σειρά μου όλους τους φίλους μους που με τίμησαν με την παρουσία τους. Τον Δήμαρχο Γεώργιο Κουκουδάκη, την πρόεδρο του ΚΕΔΥ Υδρας Κατερίνα Μαραγκού Βούλγαρη, τον αντιδήμαρχο Γιάννη Μπελεγρή που με την υποστήριξη τους πραγματοποιήθηκε αυτή η εκδήλωση και μου έδωσαν την ευκαιρία να συνυπάρχω καλλιτεχνικά με τεράστια ονόματα διεθνούς φήμης που μετέχουν με τα έργα τους σε εκθέσεις στην Υδρα και με πολλούς άλλους καλλιτέχνες και τις πραγματικά αξιόλογες δουλειές τους.
Την Διευθύντρια του ΙΑΜΥ Ντίνα Αδαμοπούλου που με τίμησε με την παρουσία της και το ενδιαφέρον της για το βιβλίο μου. Τον ζωγράφο και σκηνοθέτη Παναγιώτη Ράππα, τον ζωγράφο Γιάννη Κόττη, την κυρία Pauline Simons, την κυρία Νάγια Χρονοπούλου, και τον κύριο Claude Receveur. Ακόμα την κυρία Ματίνα Ντούσκου που βρίσκεται πάντα δίπλα μου και την κυρία Έφη Μιχάλαρου για την σιγουριά που μεταδίδει, τον υπέροχο συντονισμό της εκδήλωσης και για την επιμέλεια της έκθεσης που λάμβανε χώρα στον παρακείμενο χώρο. Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιά όλους!"