Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Υδραίοι υποψήφιοι που κατεβαίνουν στην Περιφέρεια και τους άλλους Δήμους της χώρας

  • Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 11:45
  • 2'

Οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές πλησιάζουν και ανάμεσα στις υποψηφιότητες των Περιφερειακών και των δημοτικών συνδυασμών ξεχωρίσαμε Υδραίικες συμμετοχές ή και γνωστούς πρώην αξιωματούχους με τους οποίους συνεργάζονταν συμπολίτες μας αλλά και ο Δήμος Ύδρας.

Στις Περιφερειακές Εκλογές κατέρχονται τρεις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από την Ύδρα.

Πρόκειται για την Γεωργία Παρίση, η οποία είναι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά (Νίκαια-Ρέντη, Κορυδαλλό, Κερατσίνι-Δραπετσώνα, Πέραμα) με τη ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ με τον Φίλιππο Καμπούρη.

Για τον Παναγιώτη Ασημακόπουλο, ο οποίος είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα (Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού, Αργυρούπολης, Καλλιθέας, Μοσχάτου, Ταύρου, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου), με τη ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ με τον Φίλιππο Καμπούρη.

Για τον Αντώνη Μπίκο Διοκαράντο που είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα (Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού, Αργυρούπολης, Καλλιθέας, Μοσχάτου, Ταύρου, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου), με τη ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ με τον Φίλιππο Καμπούρη.


Ο Γιάννης Βουτσινάς είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νησιών Αττικής με την ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο Δημήτριος Συξέρης, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πόρου είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νησιών Αττικής με την ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο Βασίλειος Μόσχου είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα με τη ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ με τον Φίλιππο Καμπούρη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Σταύρος Βοϊδονικόλας είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά (Νίκαια-Ρέντη, Κορυδαλλό, Κερατσίνι-Δραπετσώνα, Πέραμα) με την ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ του Νίκου Χαρδαλιά.

Η Αναστασία (Σούλα) Λεωτσάκου είναι υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά με την ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο π. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά (Νίκαια-Ρέντη, Κορυδαλλό, Κερατσίνι-Δραπετσώνα, Πέραμα) με την ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ με τον Δημήτρη Σγουρό.

Ο π. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά (Νίκαια-Ρέντη, Κορυδαλλό, Κερατσίνι-Δραπετσώνα, Πέραμα) με την ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ με τον Δημήτρη Σγουρό.

Ο Πέτρος Μούγιος γνώριμος στην Ύδρα και από την υποψηφιότητά του στις Εθνικές εκλογές είναι τώρα Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά με τη ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ με τον Φίλιππο Καμπούρη.

Ο Βασίλειος Μόσχου γνώριμος στην Ύδρα και από την υποψηφιότητά του στις Εθνικές εκλογές, είναι τώρα Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα με τη ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ με τον Φίλιππο Καμπούρη.

Η τ. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Βάσω Μπόγρη Θεοδωρακοπούλου είναι Υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας με τον Συνδυασμό «η Σαλαμίνα μας με δύναμη και όραμα».

Ο συμπατριώτης μας Σπύρος Σουρέλης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ΔΕΚΑ του Δημήτρη Ταλιούρα στην Πετρούπολη.

Ο συμπατριώτης μας Ανδρέας Γκρούαζας είναι υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Παλαιάς Φωκαίας με τον Συνδυασμό της Υποψήφιας Δημάρχου Σαρωνικού Δήμητρας Ράπτη «Ένας Σαρωνικός για όλους».

Ο Γιάννης Μαυρίδης, Οδοντίατρος, σύζυγος της επίσης Οδοντιάτρου Ειρήνης Ζερβού είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "ΑΙΓΑΛΕΩ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λάμπρο Σκλαβούνο.

Ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, σύζυγος της Υδραίας Ιωάννας Παυλή, είναι Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ήλιδας με το συνδυασμό ΗΛΙΔΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

Η Βόρδου Παρασκευή (Βιβή) είναι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Βρεττάκο.

Ο Γιάννης Τσαμαδός, Αντιδήμαρχος και σύζυγος της συμπατριώτισσάς μας Σοφίας Μέλλου, το γένος Σπαλιέρη είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ» του νυν Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου.

Η Λίνα Κουμαρά που διατηρούσε παλιότερα το Hydra’s Frozen Yogurt στο ντρουμ σοκάκι, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ – ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ του Γιάννη Μαργέτα.


Αν οι αναγνώστες μας γνωρίζουν και άλλους υποψηφίους που κατέρχονται στις εκλογές και είναι καταγόμενοι ή έχουν σχέση με την Ύδρα, ας μας ενημερώσουν και θα χαρούμε να τους αναφέρουμε.