Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Νέος πράκτορας και χώρος γραφείων για το Speed Cat I της Alpha Lines στην Ύδρα

  • Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 17:59
  • 1'

Συνεχίζει για τέταρτη χρονιά με καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή του Αργοσαρωνικού και Πειραιά - Ύδρα - Πειραιά, το ταχύπλοο SPEEDCAT I, της Alpha Lines του Αντώνη και του Βασίλη Αγαπητού.

Στο νησί μας την πρακτόρευση έχει αναλάβει στο εξής ο Χρήστος Χριστοδουλάκης, του οποίου το γραφείο έκδοσης εισιτηρίων βρίσκεται εντός του χώρου της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας.

Εκεί μπορεί να σας εξυπηρετήσει η πάντα πρόθυμη και ευγενική, κα. Ελένη Γιαννίμπα.

Το SPEEDCAT I διαθέτει business area. Αποτελεί τo μόνο ταχύπλοο στον Αργοσαρωνικό που διαθέτει εξωτερικό κατάστρωμα, Sun deck. Στο Sun Deck βρίσκεται επίσης ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για κατοικίδια (Ελεύθερα ή σε κλουβί), όπου οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να τα επισκέπτονται.

Το ταχύπλοο διαθέτει ευκολία για τις αποσκευές των πελατών, όπου τις παραλαμβάνει το πλήρωμα με voucher και τις προωθεί στο ανάλογο λιμάνι άφιξης.

Το εισιτήριο κοστίζει 38 ευρώ, αλλά ισχύουν οι εκπτώσεις εισιτηρίων βάσει κατηγοριών, η έκπτωση 50% του μόνιμου κάτοικου τις μέρες Τρίτη και Πέμπτη όπως και 20% τις υπόλοιπες μέρες, αλλά και η έκπτωση 20% για αγορά εισιτηρίων μετ’ επιστροφής.

Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2298053377.