Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Ευχαριστήριο της Αντιδημάρχου Ύδρας Μαίρης Κάτσικα για όσους συμμετείχαν στην Εθελοντική Αιμοδοσία

  • Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024 11:45
  • 1'
Η Αντιδήμαρχος Ύδρας, Μαίρη Κάτσικα ευχαριστεί θερμά όσους αιμοδότησαν και έδειξαν έμπρακτα την Αγάπη και την Αλληλεγγύη τους προς το συνάνθρωπο.
Συγκεκριμένα η κα. Κάτσικα αναφέρει:
"Ευχαριστούμε θερμά όσους αιμοδότησαν και έδειξαν έμπρακτα την Αγάπη και την Αλληλεγγύη τους προς το συνάνθρωπο, καθώς και όσους προσήλθαν, αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα για τον οποιονδήποτε λόγο.
Ευχαριστούμε θερμά όσους αιμοδότησαν και έδειξαν έμπρακτα την Αγάπη και την Αλληλεγγύη τους προς το συνάνθρωπο, καθώς και όσους προσήλθαν, αλλά δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα για τον οποιονδήποτε λόγο.
Ευχόμαστε στην επόμενη αιμοδοσία να μπορέσουν να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους έργο ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας γιατί η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής, δε σταματά ποτέ!
Να υπενθυμίσουμε πως όσοι δεν μπόρεσαν να προσέλθουν τις ημέρες αυτές για να δώσουν αίμα και επιθυμούν (να δώσουν), μπορούν να αιμοδοτήσουν για την «Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Ύδρας» στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας - Πειραιά «Άγιος-Παντελεήμων» ή σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο και παράλληλα να ενημερώσουν την Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 22983-20204 και 6981952666.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία!
Καλό καλοκαίρι σε όλους!"
efxaristhrioaim0724