Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026

Ευχαριστήριο της κας Μπήλιως Κοτομάτη για την απώλεια του συζύγου της Γεωργίου Κοτομάτη

  • Παρασκευή, 09 Μαΐου 2025 19:19
  • 1'

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω και δημοσίως τις πιο ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες μου εν πρώτοις προς τον Σεβασμιώτατο Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Κουλουρείου Νοσοκομείου μας «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» ως και εις το Ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό βοηθητικό προσωπικό του Ιδρύματος για το αμέριστο ενδιαφέρον, την φροντίδα και την παροχή βοήθειας στον μακαριστό πλέον πολύκλαυστο σύζυγό μου ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΤΟΜΑΤΗ.


Ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα της ασθένειας του με άοκνη φροντίδα και αγάπη οι Ιατροί του Νοσοκομείου μας και το Νοσηλευτικό προσωπικό μας συμπαραστάθηκαν στην κατ’ οίκον νοσηλεία του μεταστάντος καπετάνιου.


Σας ευχαριστώ και πάλι εκ βαθέων και εύχομαι με υγεία και δύναμη να συνεχίσουν την διακονία τους στο Νοσοκομείου μας, που αποτελεί για την Ύδρα ένα κόσμημα !


Επίσης ευχαριστώ και τα παλληκάρια μας που βοήθησαν στην μεταφορά του φερέτρου κλπ.


Τέλος τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. ΕΦΡΑΙΜ για τις πατρικές συλλυπητήριες ευχές του και όλους τους σεβαστούς πατέρας της Νήσου που παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία, ιδιαίτερα τον εφημέριο μας π. Ακίνδυνο για την ποιμαντική και πνευματική του συμπαράσταση.


Η ΣΥΖΥΓΟΣ

ΜΠΗΛΙΩ ΚΟΤΟΜΑΤΗ