Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Μαίρη Κάτσικα ανακοίνωσε ότι τα ρούχα που συγκεντρώθηκαν το τελευταίο διάστημα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ύδρας στάλθηκαν στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων, για να στηρίξουν οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Πίσω από κάθε σακούλα υπάρχει η διάθεση προσφοράς και το αίσθημα αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει την τοπική μας κοινωνία.
Η μεταφορά των δεμάτων των ρούχων που συγκεντρώθηκαν από την Ύδρα, έγινε δωρεάν από τον Νίκο Μαραγκό μέσω του πλοίου "Γεωργία" και της μεταφορικής του.
Όπως σημειώνει η κα Κάτσικα, "ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους όσους συνέβαλαν, καθώς και στους: Θεοφάνη Παπανικολάου και Δημήτρη Βούλγαρη από τον Δήμο Ύδρας, και Καντιώ Αναργύρου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ύδρας, για την πολύτιμη συμβολή τους στη συγκέντρωση, το πακετάρισμα και τη μεταφορά των ειδών."



















