Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Καλορίζικος ο ολοκαίνουριος χλοοτάπητας για τους μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου!

  • Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 20:34
  • 1'

 

Όταν οι δυνάμεις ενώνονται για έναν καλό σκοπό, όταν η αλληλεγγύη βγαίνει μπροστά απαλλαγμένη από κόντρες και λόγια που δεν βγάζουν σε τίποτα καλό, τότε το αποτέλεσμα είναι πάντα θετικό. Μετά από δύο χρόνια, προσπάθειας του Συλλόγου Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου, της Νηπιαγωγού Νάντιας Πετροχείλου αλλά και πλήθους συμπολιτών μας, που στήριξαν το όλο εγχείρημα, τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου στο Καμίνι είναι στην ευχάριστη θέση να απολαύσουν τον ολοκαίνουριο χλοοτάπητά τους, να παίξουν άφοβα και να χαρούν τον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Σπουδαία χορηγός η Ανδριάνα Νικολούδη-Σπανού η οποία δώρισε τον χλοοτάπητα αλλά παράλληλα συμμετείχε οικονομικά και στην τοποθέτησή του. Επίσης στην πρώτη γραμμή βρίσκεται ο Δήμος και η σχολική του επιτροπή η οποία έδωσε μεγάλο μέρος της όλης δαπάνης.
Ταυτόχρονα πολλοί συμπολίτες μας διέθεσαν χρηματικά ποσά αλλά και εθελοντική εργασία προκειμένου να χαίρονται σήμερα οι μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου τον προαύλιο χώρο τους που έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί. Χορηγοί ήταν οι: Pauline Καρπίδα, η Ευδοκία Κουκουδάκη-Κάππα, η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, ο Γεώργιος Προκοπίου, η Χριστίνα Καλαματιανάκη-Σταματάκου, ο Αντώνης Ράμπιας, η οικογένεια Παντελίδου, ενώ ο Γιάννης Βούλγαρης προσέφερε αφιλοκερδώς την εργασία του για την έκδοση τοπογραφικού και τη μελέτη του έργου. Εθελοντική επίσης εργασία προσέφεραν: Ο εργολάβος Βαγγέλης Τζίρμπης, ο Βαγγέλης Βούλγαρης, ο Νίκος Ρούσσης, ο Καντρί Γκοράνι, ο Μόντι Τσένο, ο Αριστείδης Βενέτης και ο Αλντίν Ντόνι.