Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Ο Εμμανουήλ Πούλος Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας της Ύδρας

  • Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 14:39
  • 1'

 

 

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου της Δημ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας της Ύδρας.   

Πρόεδρο ανέδειξε η κάλπη τον Εμμανουήλ Πούλο, ενώ η συγκρότηση των μελών του Δ.Σ. θα ορισθεί άμεσα. 

poulos mΨηφίστηκαν οι ακόλουθοι με σειρά σταυροδοσίας: Κεφαλλωνίτης Θεοφάνης, Μαυρομάτη Αναστασία, Αναστόπουλος Κων/νος, Σωτηρόπουλος Αναστάσιος, Καραμήτσος Εμμανουήλ, Βούλγαρης Γ. Γιάννης, Βαρέλιας Παναγιώτης, Κεφαλλωνίτη Παυλίνα, Σπαλιέρη Μαρία.

O νέος Πρόεδρος Εμμανουήλ Πούλος προέβη σε δήλωση και ευχαριστήριο λέγοντας τα εξής: "Νιώθω την ανάγκη να πω ένα ειλικρινές "ευχαριστώ" μέσα από την καρδιά μου σε όλες και όλους τους συμπατριώτες μου Νεοδημοκράτες, που σήμερα με την ψήφο τους με ανέδειξαν Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.
Δέχθηκα να θέσω υποψηφιότητα μετά από προτροπή παλαιοτέρων στελεχών της Παράταξης, έμπειρων και ικανών, τα οποία στήριξαν την υποψηφιότητά μου. Παράλληλα εξέφρασαν τη στήριξή τους με αγάπη και πολύ ενδιαφέρον οι πρώην Δήμαρχοι Ύδρας κ. Θεόφιλος Σαΐτης και κ. Άγγελος Κοτρώνης, τους οποίους ευχαριστώ ειλικρινά.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη που έθεσαν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και τα συγχαίρω για την εκλογή τους. Μας περιμένει δουλειά!
Στόχος μας είναι να αποκτήσει η Δημ. Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας δυνατή φωνή, με καίριες παρεμβάσεις σε θέματα που μας αφορούν, όταν αυτό είναι απαραίτητο. Κυρίως, να δώσουμε τη μάχη, ώστε να επιστρέψει το χαμόγελο στη ζωή μας. "Οι πόρτες της Παράταξής μας είναι ανοιχτές για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας μας", δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο χέρι όλων μας είναι να κερδίσουμε το στοίχημα. Όλοι μαζί μπορούμε!"

Καλή επιτυχία ευχόμαστε στον Πρόεδρο Εμμανουήλ Πούλο και στo νέο Δ.Σ. που σύντομα θα συγκροτηθεί σε σώμα.