Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Οι τιμές του Πάρκινγκ στο Μετόχι

  • Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 21:00
  • 1'

Το πάρκινγκ του Δημήτρη Παγάνη που άνοιξε και λειτουργεί στη γνωστή παραλιακή τοποθεσία.

που ιδιοκτησιακά ανήκει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας και βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι του Μετοχιού Ερμιονίδας,
έχει ήδη αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια για τη διευκόλυνση που παρέχει στους κατοίκους του νησιού μας, αλλά και στους επισκέπτες. Ρωτήσαμε τον κ. Παγάνη για τις τιμές που ισχύουν, ώστε να έχουμε όλοι μια σαφή εικόνα.


Για το μήνα λοιπόν, το ποσό ανέρχεται στα 50 ευρώ με την προστασία σκιάστρου και με συμφωνία ελάχιστης παραμονής τους 6 μήνες.
Στο χωμάτινο τμήμα το ποσό ανέρχεται στα 35 ευρώ και δε διαθέτει σκίαση με συμφωνία ελάχιστης παραμονής πάλι τους 6 μήνες.

Το ημερήσιο τίμημα είναι 5 ευρώ για τις περιπτώσεις παραμονής μικρής διάρκειας.


Προβλέπεται πάντως μέσα στο καλοκαίρι να υπάρξουν ελκυστικά πακέτα παραμονής των αυτοκινήτων, που θα καλύπτουν τους μήνες που ο κόσμος περνά τις διακοπές του στην Ύδρα.
Αναμφισβήτητα το πάρκινγκ διανύει το πιλοτικό του άνοιγμα και αυτό προϋποθέτει την αμοιβαία συνεννόηση και κατανόηση. Σίγουρα πάντως αυτός ο χώρος στάθμευσης είναι μια σοβαρή επένδυση που έχει υψηλό κόστος και έχει δημιουργηθεί για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Υδραϊκού λαού και των επισκεπτών του νησιού μας με την καλύτερη δυνατή διάθεση προσφοράς. Πληροφορίες: 6978446295

Έξοδος Στην Ύδρα