Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Ευχαριστήριο Κ.Ε.Δ. Ύδρας για την 17η Εθελοντική Αιμοδοσία

  • Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 18:51
  • 1'

Eυχαριστήριο για την Εθελοντική Αιμοδοσία εξέδωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας.

Η προσφορά του αίματος αποτελεί υπέρτατη πράξη αγάπης, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αξία ζωής. Διά τούτο, ο Δήμος μας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά « Άγιος Παντελεήμων» πραγματοποίησε την 17η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κουλούρειο Νοσοκομείο, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κα. Μαραγκού Αικατερίνη καθώς επίσης και την Κοινωνική Λειτουργό του Δήμου μας κα. Αγγελική Νάζου, για την εξαιρετική διοργάνωση της αιμοδοσίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», που με προθυμία και άψογο επαγγελματισμό πραγματοποίησαν την αιμοδοσία.  

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό κ. Παναγιώτη Μανίκη, για την φιλοξενία της αιμοδοσίας στους άριστους χώρους του Κουλούρειου Νοσοκομείου «Παναγία Φανερωμένη» και το προσωπικό του για την άριστη συνεργασία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Ζωγκό Γεώργιο για την δωρεάν μετακίνηση της κινητής μονάδας αιμοληψίας καθώς επίσης και στον κ. Αλέξανδρο Παπανικολάου για την δωρεάν μεταφορά του ιατρικού υλικού της αιμοδοσίας.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε την κα Χριστοδούλου Ελένη για την σημαντική συμβολή της αφενός μεν στην δημιουργία της αφίσας αφετέρου δε στη προβολή και στη διάδοση της προσπάθειάς μας.

Τις μεγαλύτερες ευχαριστίες όμως οφείλουμε να τις απονείμουμε στους 54 εθελοντές αιμοδότες για το μεγάλο δώρο ζωής προς το συνάνθρωπο αλλά και για τη στάση τους, που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο. Ακόμα ευχαριστούμε ολόψυχα και τους 4 αιμοδότες που προσήλθαν με προθυμία αλλά δεν κατάφεραν να αιμοδοτήσουν για διάφορους λόγους και ευχόμαστε στην επόμενη αιμοδοσία να μπορέσουν να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους έργο.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΥ

 

ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗΣ Ε. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δήμαρχος Ύδρας