Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή στον Δήμο Ύδρας

  • Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 18:39
  • 1'

Με αισιοδοξία και ομοψυχία, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Αυγούστου το βράδυ η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής με Δήμαρχο Ύδρας τον επανεκλεγέντα Γιώργο Κουκουδάκη.

Η ορκωμοσία έγινε σε δημόσια συνεδρίαση στο Δημαρχείο, παρουσία του ιερού κλήρου, των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου.
Η ιστορική αίθουσα γέμισε από τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πολίτες.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, τέλεσε την ορκωμοσία, και στη συνέχεια μίλησε εμψυχωτικά στη νέα δημοτική αρχή.

Μαζί με τον Ποιμενάρχη τέλεσαν την ορκωμοσία ο Αρχιμανδρίτης της Μητρόπολης Πανοσολογιώτατος π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Ακίνδυνος Δαρδανός. Παρόντες και ο π. Ευάγγελος Γκιάκος, ο π. Γεώργιος Βλαχόπουλος και ο π. Ιωαννίκιος Καλαφάτης.
Ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης ευχαρίστησε τον Υδραϊκό λαό για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του και τους συνεργάτες του για δεύτερη συνεχή θητεία και μίλησε για την πορεία του έργου της δημοτικής αρχής.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που έδωσε όρκο να υπηρετήσει τα επόμενα χρόνια την Ύδρα και τους συνδημότες του, έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2023 απαρτίζουν:

Για την πλειοψηφία, και τον συνδυασμό «για την Ύδρα» του Δημάρχου Γιώργου Κουκουδάκη οι εξής 7 σύμβουλοι: Καραμήτσος Μανώλης, Μπελεγρής Ιωάννης, Μαυρομάτη Αναστασία, Μαραγκού Κατερίνα, Ράππας Παναγιώτης, Κάτσικα Μαίρη, Σωτηρόπουλος Τάσος.

Ο κ. Σωτηρόπουλος έλαβε ως πρώτος επιλαχών στον συνδυασμό της πλειοψηφίας τη θέση του παραιτηθέντα Δημοτικού Συμβούλου κ. Αλέξη Βερούκα. 

Τη μειοψηφία απαρτίζουν:
Τρεις (3) από τον συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες για την Ύδρα» οι: Κώστας Αναστόπουλος, Παναγιούλα Δασκαλάκη και Αριστείδης Τσαγκάρης
Ένας (1) από τον συνδυασμό «Η Ύδρα μας ενώνει», ο Παναγιώτης Μαρκαντώνης
Ένας (1) από τον συνδυασμό «Οικολόγοι Ύδρας», ο Μανώλης Τσακίρης
Και ένας (1) από τον συνδυασμό «ΥΔΡΑ ΠΡΩΤΟ ΝΗΣΙ», ο Λευτέρης Κεχαγιόγλου
Καλή δύναμη και καλή θητεία ευχόμαστε στη νέα δημοτική αρχή και τους δημοτικούς συμβούλους. Σιδεροκέφαλοι και καλορίζικοι να είναι!

Φωτογραφίες: Σπήλιος Σπηλιώτης