Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Πρώτο κουδούνι για τα σχολεία της Ύδρας

  • Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 19:58
  • 1'

Αγιασμός τελέστηκε στα σχολεία του νησιού μας από τους ιερείς και οι χώροι πλημμύρισαν από χαρούμενες φωνές.

Πρώτο κουδούνι σήμερα για όλους τους μαθητές.

Αγιασμός τελέστηκε στα σχολεία του νησιού μας από τους ιερείς και οι χώροι πλημμύρισαν από χαρούμενες φωνές.

agiasmossxoleiaΣτο Γυμνάσιο-Λύκειο τελέστηκε αγιασμός από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτ. π. Ακίνδυνο Δαρδανό και τον π. Γεώργιο Βλαχόπουλο.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησαν σύντομες ομιλίες με ευχές για τους μαθητές από τον π. Ακίνδυνο Δαρδανό, τον Δήμαρχο Ύδρας, Γ. Κουκουδάκη, τη Λυκειάρχη Μ. Μαρσέλου και τον Γυμνασιάρχη Δ. Σαράντη.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Κουκουδάκης ευχήθηκε: "Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, εύχομαι στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς της Ύδρας μας μια καλή και γεμάτη επιτυχίες σχολική χρονιά. Οι επιτυχίες τους είναι και επιτυχίες του Νησιού μας αλλά και της Πατρίδας μας, της Ελλάδας! Ο Δήμος μας θα είναι, όπως πάντα, δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν!"

Παρόντες επίσης ήταν οι Αντιδήμαρχοι Ύδρας, Γιάννης Μπελεγρής, Μανώλης Καραμήτσος και Μαίρη Κάτσικα καθώς και ο Λιμενάρχης Ύδρας, Γ. Μανδαλάκης.

Στις 10:00 το πρωί τελέστηκε Αγιασμός στο 1ο Δημοτικό και 1ο Νηπιαγωγείο στην αυλή του Νηπιαγωγείου που στεγάζεται προσωρινά στο Σαχτούρειο Γυμνάσιο και στις 12:00 το μεσημέρι στο 2ο Δημοτικό και 2ο Νηπιαγωγείο.

Ευχόμαστε με όλη μας την αγάπη, να έχουν τα παιδιά μια καλή σχολική χρονιά.

Φωτογραφίες: Σπήλιος Σπηλιώτης