Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Εξαιρετική πρωτοβουλία του Δρ. Πάνου Κορωνάκη και της Κ.Ε.Δ.Υ στον τομέα της υγείας και της πρόληψης

  • Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 20:17
  • 1'

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθησίας στον τομέα της υγείας και της πρόληψης, πρόκειται σύντομα να πραγματοποιηθεί στην Ύδρα από τον Δήμο Ύδρας, την ΚΕΔΥ και τον γερμανικό πολυεθνικό όμιλο ιατρικών προϊόντων και προϊόντων ατομικής υγιεινής HARTMANN.

Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος & Προέδρος Δ.Σ.  της PAUL HARTMANN Hellas A.E. Δρ. Πάνος Κορωνάκης – Rohlf σε συνεργασία με την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας ( Κ.Ε.Δ.Υ. ) κ. Κατερίνα Μαραγκού – Βούλγαρη για την προληπτική μείωση των περιστατικών γρίπης και κρυολογημάτων στα σχολεία προχωρούν σε διανομή αντισηπτικού χεριών σε όλες τις τάξεις των σχολείων της Ύδρας

Dr Panos KoronakisΑκολουθεί η επιστολή του κ. Κορωνάκη:

Αξιότιμη Πρόεδρε της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας ( Κ.Ε.Δ.Υ. )

Αγαπητή κυρία Κατερίνα Μαραγκού – Βούλγαρη ,

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας  ( Κ.Ε.Δ.Υ. )  σε συνεργασία με τον γερμανικό πολυεθνικό όμιλο ιατρικών προϊόντων και προϊόντων ατομικής υγιεινής HARTMANN, θα διανείμει σε όλες τις τάξεις των σχολείων της  Ύδρας, συμβολικά από τρεις φιάλες  475 ml του αντισηπτικού χεριών Manusept Gel.

Σκοπός της συμβολικής διανομής – ιδίως την χειμερινή περίοδο που διανύουμε – έχει να κάνει με την μείωση των περιστατικών γρίπης και κρυολογημάτων.

Αποτέλεσμα εικόνας για manusept gelΤο αντισηπτικό Manusept  Gel εξαλείφει ιούς, βακτήρια και μύκητες, και προλαμβάνει κρυολογήματα, γρίπη, γαστρεντερίτιδα, ανεμοβλογιά, ιλαρά κτλ.

http://.gr.hartmann.info

Για την PAUL HARTMANN Hellas A.E.

Με πολλούς εγκάρδιους χαιρετισμούς και βαθειά εκτίμηση στο πανέμορφο και φιλόξενο νησί της Ύδρας,

Δρ. Πάνος Κορωνάκης - Rohlf
Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος