Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023

Η Τουριστική Προβολή από την Π. Ενότητα Νήσων

  • Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 16:33
  • 1'

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μια ανάλογη καμπάνια για τα νησιά του Σαρωνικού.

 

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι έγινε η επίσημη παρουσίαση του Προγράμματος της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων στην αίθουσα συνεδριάσεων.

DSC 0201web

Το τουριστικό πρόγραμμα προβολής των νησιών παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης ο οποίος τόνισε πως μια τέτοια καμπάνια γίνεται για πρώτη φορά. Επίσης τα στελέχη της διαφημιστικής εταιρείας Mccann Erickson η οποία δημιούργησε την καμπάνια, εξήγησαν το concept και τη στόχευση αυτού του προγράμματος.

CSC 0196webΣτην παρουσίαση παραβρέθηκαν δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι των νησιών Αργοσαρωνικού, εκπρόσωποι των φορέων τουριστικής ανάπτυξης και εκπρόσωποι τύπου.


Από την Ύδρα ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Ύδρας Άγγελος Κοτρώνης και η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας Ευγενία Σοφιανού.

 

Η τουριστική αυτή καμπάνια εντάσσεται σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα και αφορά στη δημιουργία του portal www.athensattica.gr στο οποίο περιέχονται χρήσιμα στοιχεία και μονόλεπτα spots για την Αττική και τα νησιά του Σαρωνικού με στόχο την προσέλκυση τουριστών σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς επίσης θα υπάρξει διαφημιστική προβολή σε τουριστικά περιοδικά και οδηγούς του Εξωτερικού.

 

Κατά την παρουσίαση τοποθετήθηκαν δήμαρχοι, φορείς και δημοσιογράφοι και έθεσαν ερωτήματα και απορίες στον Πρόεδρο και τα στελέχη της διαφημιστικής εταιρείας, αλλά και στον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη. Ο Δήμαρχος συγχαίροντας την Περιφέρεια και τον Aντιπεριφερειάρχη για την πρωτοβουλία και το τελικό αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων τόνισε πως όσον αφορά στο spot του νησιού μας, καλό θα ήταν η Ύδρα να είναι ξεχωριστά από τις Σπέτσες για αποφυγή σύγχυσης των θεατών.