Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Γιώργος Κουκουδάκης: Άλλη μια μάχη κερδήθηκε για την επίλυση του ακανθώδους προβλήματος των απορριμμάτων

  • Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 08:36
  • 1'

Με το «πράσινο φως» από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Ύδρας οδηγείται πλέον προς οριστική και σύγχρονη λύση, ενώ ταυτόχρονα η Ελλάδα απαλλάσσεται από ευρωπαϊκό πρόστιμο, ύψους 160.000 ευρώ, το οποίο καλείτο να πληρώνει κάθε χρόνο, από τον Ιούνιο του 2015.

Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης αναφερόμενος στο "πράσινο φως" που δόθηκε από το ΚΑΣ δήλωσε σχετικά:

"Μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Στερεών Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκο δώσαμε άλλη μια μάχη για την επίλυση αυτού του ακανθώδους προβλήματος που ταλαιπωρεί την Ύδρα μας εδώ και 50 χρόνια.
Σε πλήρη αντίθεση με αυτό το ιδιαίτερα θετικό και παραγωγικό κλίμα για την Ύδρα μας, μόλις λίγες μέρες πριν, κλήθηκα στο Αστυνομικό Τμήμα, για να απολογηθώ σε καταγγελία που έκανε ο επί 16 χρόνια Δήμαρχος κ. Αναστόπουλος, ότι στο Νησί μας λειτουργεί παράνομη χωματερή.

Αυτός που για 16 χρόνια βούλιαξε τον Δήμο μας στα χρέη και δεν έκανε τίποτα για την επίλυση αυτού του σοβαρού θέματος καταγγέλλει μια Δημοτική Αρχή που από την πρώτη μέρα προσπαθεί να επιλύσει προβλήματα δεκαετιών.

Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με τους "Κομματάρχες" του αποτυχημένου χθες. Ο Υδραϊκός Λαός άλλωστε για άλλη μια φορά στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές τους έθεσε σε αργία".