Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Δήμος Ύδρας: Μείωση τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού στους οικονομικά ασθενέστερους

  • Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 19:00
  • 1'

Την πρόθεσή του να προχωρήσει σε μείωση ή και απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού των οικονομικών ασθενέστερων ομάδων μετά από ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο, δηλώνει ο Δήμος Ύδρας.

Αφού πρώτα εξετάσει το σύνολο των αιτήσεων που θα κατατεθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και προβλεπόμενα δικαιολογητικά στην Κοινωνική Λειτουργό του Προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι", κ. Αγγελική Νάζου. 

Οι αιτήσεις θα υποβάλονται μέχρι τις 3-4-2020.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Δήμου Ύδρας:

Ο Δήμος Ύδρας με πρωταρχικό μέλημα την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, προτίθεται να απαλλάξει ή να μειώσει από τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού τους οικονομικά ασθενέστερους κατοίκους για το έτος 2020, βάσει των κοινωνικών κριτηρίων που ψηφίστηκαν με την απόφαση 106/2019 του Δημοτικού Συμβουλίου και αφού εξετάσει το σύνολο των αιτήσεων που θα κατατεθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στην Κοινωνική Λειτουργό του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» κα. Αγγελική Νάζου (Ημέρες: Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 11:00 με 14:30 τηλ: 22983-20230 ).

Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το τρέχον οικονομικό έτος θα υποβάλλονται έως και τις 3/4/2020.

Η Αντιδήμαρχος Ύδρας

Κάτσικα Μαρία


telhkathariothtas