Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Η Κ.Ε.Δ.Υ. ευχαριστεί τον Καθηγητή Γ. Παυλίδη για την δωρεά 500 μασκών μιας χρήσης

  • Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020 15:08
  • 1'

Συνεχίζονται οι συνεδρίες μαθησιακής αποκατάστασης του προγράμματος της Κ.Ε.Δ.Υ.

Σε δωρεά 500 μασκών μιας χρήσης προς την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας (Κ.Ε.ΔΥ), προέβη ο καταξιωμένος Καθηγητής Εφευρέτης Γεώργιος Θ. Παυλίδης, ο οποίος συνεργάζεται με την Κ.Ε.Δ.Υ. στον τομέα της αντιμετώπισης ψυχοκοινωνικών και μαθησιακών δυσκολιών των παιδιών του νησιού μας.

Η Πρόεδρος Κατερίνα Μαραγκού και το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Υ εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κ. Παυλίδη για την ευγενική του προσφορά.

Οι 500 μάσκες μιας χρήσης θα διανεμηθούν στους γονείς του προγράμματος αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών του τμήματος Παιδοψυχολογίας της Κ.Ε.Δ.Υ.

Ήδη ξεκίνησαν από σήμερα 7-5-2020, οι διαδικτυακές συνεδρίες (μέσω zoom ή skype), με την εξειδικευμένη ψυχολόγο και τα παιδιά της Ύδρας, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο το πρόγραμμα αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών που προσφέρει η Κ.Ε.Δ.Υ.

Τα μαθήματα που δεν έγιναν λόγω της πανδημίας του COVID-19, θα αναπληρωθούν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού διαδικτυακά ή ακόμα και με φυσική παρουσία παιδοψυχολόγου και παιδιού, εφόσον η κατάσταση το επιτρέψει. Σκοπός είναι να αντεπεξέλθουν τα παιδιά και οι οικογένειές τους στην καινούρια πραγματικότητα και να είναι όλοι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τη νέα χρονιά.

Όποιος γονέας ενδιαφέρεται και θέλει να βοηθήσει το παιδί του στον τομέα των μαθησιακών δυσκολιών τις οποίες αντιμετωπίζει, (όπως δυσλεξία, ψυχολογική υποστήριξη, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), των προβλημάτων λόγου - ομιλίας και επικοι-νωνίας, καθώς επίσης αναπτυξιακές διαταραχές, νοητική υστέρηση κ.α.), μπορεί να επικοινωνήσει με την Κ.Ε.ΔΥ. στο τηλέφωνο 22980 53365 και με την Πρόεδρο κα Κατερίνα Μαραγκού στο κινητό 694 576 5558

Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.