Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Μ. Καραμήτσος: «ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ»

  • Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 16:11
  • 1'

Aς προσελκύσουμε περισσότερους συμπολίτες μας

karamitsosmΆλλη μια αιμοδοσία, η 18η κατά σειρά, του Δήμου ΄Ύδρας και της ΚΕΔΥ σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας - Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας, το Σάββατο 04 Ιουλίου 2020 από τις 9.00-13.30 και από τις 17.00-20.30.

Σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία, έχοντας λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες του νησιού μας να προσέλθουν για να επιτελέσουν το ιερό τους καθήκον, ενισχύοντας την Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσετε το έμπρακτο "παρών", ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε θετικά σε οποιοδήποτε αίτημά σας για αιμοληπτική ανάγκη, χωρίς να υποβάλετε τον εαυτό σας ή τους οικείους σας σε καμιά ταλαιπωρία την τελευταία στιγμή της ανάγκης.

Με σύνθημα «ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ» ας προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας ξεπερνώντας τον αριθμό των 54 εθελοντών αιμοδοτών, της προηγούμενης 17ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, με σκοπό τη συνέχιση της στο νησί μας και την αμεσότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας σε κρίσιμες για την υγεία τους στιγμές.

Ο Αντιδήμαρχος Ύδρας

ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ


aimodosia karamitsos