Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ύδρας Γ. Κουκουδάκης

  • Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 19:28
  • 1'

Mε τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης. Ο κ. Κουκουδάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Παπαστεργίου για την συνδρομή της ΚΕΔΕ στην αποστολή προϊόντων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. 

Κατά τη συνάντηση έγινε διευρυμένη συζήτηση για τις αλλαγές που έχουν ανάγκη οι Δήμοι της Χώρας καθώς και για την συνεργασία της ΚΕΔΕ με τον Δ. Ύδρας στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης.Η προσφορά του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Στο πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του COVID-19 και τηρουμένων των νόμιμων διαδικασιών, το Κοινωφελές Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" προσέφερε τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ύδρας.

Τα τρόφιμα που ζητήθηκαν από τον Δ. Ύδρας ποσού των 1.163,05 ευρώ διατέθηκαν μέσω της ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ, προκειμένου η ποσότητα αυτή να διατεθεί άμεσα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την κάλυψη των βασικών επισιτιστικών αναγκών τους.

Η Αντιδήμαρχος Μαίρη Κάτσικα ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο και το Διοικητικό συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε. για την άριστη συνεργασία και την άμεση αποστολή των αγαθών καθώς επίσης και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για αυτή τη σπουδαία κίνηση ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας. Και επισημαίνει ότι ανάλογες πρωτοβουλίες πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους φορείς