Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Επετειακή πάνινη τσάντα γενικής χρήσης από τον Δήμο Ύδρας σε σχεδίαση της Έλενας Βότση

  • Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 10:25
  • 1'
Μια επετειακή πάνινη τσάντα δημιουργήθηκε από τον Δήμο Ύδρας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση και σχεδιάστηκε δωρεάν από την Έλενα Βότση. Μέσω της πώλησης της τσάντας που τιμάται 20 ευρώ, θα στηριχθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο και οι φιλοζωικές δράσεις του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Γιώργος Κουκουδάκης ανέφερε σχετικά:
"Η προσπάθεια του Δήμου μας για την σταδιακή κατάργηση της πλαστικής τσάντας και της ταυτόχρονης ενίσχυσης του Κοινωνικού του Παντοπωλείου και των φιλοζωικών δράσεων του συνεχίζεται.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Οδυσσέα Χατζηβασιλείου, σύζυγο της Μάτας Σαϊτη, που με μεγάλη προθυμία έκανε αποδεκτό το αίτημα του Δήμου μας και προχώρησε σε δωρεά προς την ΚΕΔΥ 400 επιπλέον πάνινων τσαντών γενικής χρήσης και την καταξιωμένη διεθνώς Υδραία σχεδιάστρια κ. Έλενα Βότση για την δωρεάν σχεδίαση αυτής της πραγματικά όμορφης επετειακής τσάντας που αξίζει να προμηθευτούμε όλοι μας.
Η τσάντα πωλείται έναντι 20 Ευρώ, ποσό που γίνεται δωρεά προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο και για την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού για τις φιλοζωϊκές δράσεις του Δήμου μας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την προμηθευτούν τόσο από τα γραφεία της ΚΕΔΥ όσο και από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου."