Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Ακίνδυνος Δαρδανός: "Το έργο του Κουλούρειου Νοσοκομείου μας είναι τεράστιο"

  • Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 14:31
  • 1'

Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης της Ύδρας, Πρωτ. Ακίνδυνος Δαρδανός εκφράζει με το παρακάτω ενωτικό κείμενο που δημοσίευσε στα social media τις προσπάθειες που γίνονται για την άψογη λειτουργία του Κουλούρειου Νοσοκομείου. Του Νοσοκομείου του νησιού μας που όλοι φροντίζουμε και αγαπάμε, όπως αναφέρει ευγενώς και ο ίδιος."Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. ΕΦΡΑΙΜ ως Πρόεδρος του Ιδρύματος μαζί με τα επίλεκτα μέλη του Δ.Σ εις τα οποία ανήκω κι εγώ ως Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Καθεδρικού Ναού μας, αγωνίζεται νυχθημερόν για την καλή και όσο το δυνατόν άψογη λειτουργία του.

Προ ημερών είχαμε Διοικητικό Συμβούλιο και ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την αγωνία του για τα έκτακτα περιστατικά του θέρους στο νησί μας που βουλιάζει κυριολεκτικά από παραθεριστές κλπ. για εξεύρεση Γιατρού κλπ.

Ο Σεβασμιώτατος Πρόεδρος εργάζεται άοκνα για το Ίδρυμα μαζί και με τους επιστημονικούς συνεργάτες του, με τον Αντιπρόεδρο τον εκάστοτε Δήμαρχο κλπ.

Το Κουλούρειο Νοσοκομείο για τα δεδομένα της Ύδρας λειτουργεί άριστα!!!

Όλοι μαζί να αγκαλιάζουμε την ωραία προσπάθεια της λειτουργίας του Νοσοκομείου μας και να έχουμε πάντα θετική σκέψη, καλό λογισμό που λένε οι Πατέρες μας για να προκόπτουμε και να πηγαίνουμε μπροστά!"