Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

Από την επίσκεψη της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου στην Ύδρα

  • Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 19:48
  • 1'

Την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Αυγούστου η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, επισκέφθηκε την Ύδρα, όπου είχε δεκάδες επαφές τόσο με τους φορείς, όσο και με πολίτες του νησιού, ενώ παρέστη και στην Φιλανθρωπική εκδήλωση Κλασσικής Μουσικής ενταγμένης στα ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΑ του Καθεδρικού Ναού, που πραγματοποιείται από τον κ. Αλέξανδρο Σοφιανό για την οικονομική ενίσχυση του Κουλούρειου Νοσοκομείου.

Η Πειραιώτισσα υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων η οποία στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ, στην περιφέρεια της Α' Πειραιά και Νήσων, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ύδρας κ. Γιώργο Κουκουδάκη και μίλησαν για τα προβλήματα του νησιού, ενώ επισκέφθηκαν και τον υπό διαμόρφωση Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Ύδρας.

Παράλληλα συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιγίνης, Ύδρας, Σπετσών και Τροιζήνας  κ. Εφραίμ και μαζί επισκέφθηκαν το Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας, για τις ανάγκες πρωτοβάθμιας φροντίδας και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες και επισκέπτες του νησιού.

Ακολούθησαν συναντήσεις με φορείς και αρχές, αλλά και με τον Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ Ύδρας  κ. Μαν. Πούλο και στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, καθώς και επισκέψεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις της Ύδρας.

Κοινός παρονομαστής όλων των συναντήσεων ήταν η ολόθερμη υποδοχή και οι ουσιαστικές συζητήσεις, τόσο για τα προβλήματα, όσο και για τις πολλές προοπτικές του νησιού.