Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

Έργα του Δήμου Ύδρας σε διαδικασία δημοπράτησης και έργα προς υλοποίηση

  • Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 20:46
  • 1'
Το έργο της ανακαίνισης της Δημοτικής αγοράς ξεκίνησε την διαδικασία της δημοπράτησης. Το ίδιο και το έργο της εγκατάστασης της μονάδας αφαλάτωσης στην γεώτρηση του Παλαμιδά ενώ σύντομα αναμένεται και η έναρξη της δημοπράτησης του έργου ανακαίνισης των τριών ανεμόμυλων του Δήμου Ύδρας.
Με το πέρας της τουριστικής περιόδου ξεκινά το έργο της αντικατάστασης των σωληνώσεων αμιάντου του κεντρικού δικτύου ύδρευσης.
Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης ανέφερε για τα έργα: "Ξεκίνησε η διαδικασία δημοπράτησης του έργου της ανακαίνισης της Δημοτικής αγοράς συνολικού προϋπολογισμού 910.000 Ευρώ και του έργου της εγκατάστασης μονάδας αφαλάτωσης στην γεώτρηση του Παλαμιδά συνολικού προϋπολογισμού 250.000 Ευρώ.
Στις επόμενες βδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει και η διαδικασία δημοπράτησης του έργου της ανακαίνισης τριών ανεμόμυλων της Ύδρας μας συνολικού προϋπολογισμού 1.740.000 Ευρώ.
Τον Νοέμβριο, με το πέρας της τουριστικής περιόδου, ξεκινάει η υλοποίηση του έργου της αντικατάστασης των σωληνώσεων αμιάντου από το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης συνολικού προϋπολογισμού 1.760.000 Ευρώ. Εμείς μιλάμε με τα έργα μας γιατί ξέρουμε και μπορούμε!"